alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Herrskor rea

 
[378]
Originals Svart NMD_V3 ShoesOriginals Svart NMD_V3 Shoes

NMD_V3 Shoes

Originals

Originals Vit NMD_R1 ShoesOriginals Vit NMD_R1 Shoes

NMD_R1 Shoes

Originals

1 / 8
Sida:av 8

Prestera på topp med herrskor på rea

adidas har lagt fokus på prestation i sin design av sneakers och träningsskor, oavsett vilket användningsområde du behöver skorna för. Med högkvalitativa material och högteknologiska lösningar får du skor som låter dig slå nya rekord. Med adidas herrskor på rea får du skor som håller fötterna svala och ventilerade samt skor som låter dig röra dig fritt med fullt stöd. Välj ett par sneakers som är särskilt framtagna för just din träningsform för att få ut så mycket som möjligt av dina övningar och träningspass.

Välj rätt bland adidas erbjudanden på träningsskor i herrsko-outlet

Bland adidas herrskor på rea finns det många modeller att välja mellan, så hur kan du välja rätt? adidas har tagit fram skor specifikt för olika sporter för att göra detta val enkelt. Oavsett om du ägnar dig åt löpträning, vandringar, gymövningar, basket eller tennis kan du hitta skor som är gjorda just för ditt användningsområde. Olika rörelser kräver olika typer av stöd och med adidas träningsskor kan du räkna med att få full support från dina skor. I vår herrsko-outlet hittar du både skor med greppande och rejäla sulor för utomhusbruk samt skor som passar bättre för inomhusbanor och gymträning. 

Snygg stil med ikoniska herrsneakers

Med adidas ikoniska stil får du ett par sneakers som fräschar upp hela din träningsstil med sin klassiska design. Här hittar du ikoniska designinslag som adidas 3-Stripes längs med skornas sidor. Välj bland minimalistiska skor i matchande färg på sula och ovandel eller skor med kontrasterande 3-Stripes och sula för klassisk sportstil. Du hittar även skor från vår herrsko-outlet i neonfärgad, futuristisk design och skor i härliga pastellfärger för en retrostil. Matcha dina skor med adidas sportstrumpor för att få optimal passform i skorna och för att slippa friktion och skav. Med adidas strumpor får du även extra stöd för fötterna tack vare kompressionspassform samt svala och torra fötter tack vare ventilerande och snabbtorkande material.