alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skor för herrar

 
[1823]

Aktiva skor för herrar både till vardag och träning

adidas herrskor täcker ett brett spektrum av funktioner med allt från skor för specifika sporter till retro sneakers för vardagsanvändning. Här hittar du rätt skor för ditt användningsområde, alla designade med funktion och rörelsefrihet i centrum. Bekvämlighet är en central utgångspunkt för utformningen av adidas skor för herrar och med fjädrande stötdämpning och flexibla sulor får du optimal komfort under din aktivitet. Med högteknologiska material och funktioner kan du prestera bättre än någonsin med dessa skor för män. Du hittar även skor för herrar som är producerade med miljövänliga medel, bland annat gjorda av återanvänd polyester och uppsamlat plastavfall från stränder över hela världen.

Välj rätt herrsko för din aktivitet

Den stora kollektionen av skor innehåller alternativ som är specifikt framtagna för olika sporter. Bland annat hittar du lätta skor för löpning som ger dig extra energi i stegen. Med fjädrande sulor och responsiv dämpning får du bekväma steg och extra motivation till dina steg även under långa löprundor. För terränglöpning hittar du skor med flexibla och greppande sulor för att du ska kunna hålla farten även på ojämna och hala underlag. För tennis har adidas tagit fram skor för herrar som har en stödjande bas för att du ska få maximal stabilitet vid snabba rörelseförändringar. För fotbollsträning hittar du en stor kollektion av skor för olika underlag och positioner.

Snygga skor till vardagen

Kollektionen av herrskor innehåller inte bara skor för träning men även sneakers som håller dig bekvämt på fötterna under hela dagen. Med ikoniska silhuetter får du en klassisk sportstil som matchar dina vardagskläder. För en tidlös stil hittar du snygga skor med de igenkänningsbara 3-Stripes längs med sidorna. Det finns även vardagsskor i pigga neonfärger eller dämpade färgblock för retrokänsla. Med skön stötdämpning kan du bekvämt ta dig fram i vardagen oavsett om det är på väg till träningen, jobbet eller fritidsaktiviteter.