alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsskor för herrar

 
[24]
Close up of adidas training shoe

Skaffa rätt skor för din träning

adidas träningsskor hjälper dig att ta träningen till nästa nivå. Välj rätt skor med önskad stabilitet för tyngdlyftning, eller flexibilitet för smidighetsövningar och rörlighetsövningar beroende på träningspass. Håll fötterna stabila och bekväma så att du kan fokusera.

Få maximal komfort med ett par adidas träningsskor för herrar

När du tränar är det oerhört viktigt att du har ett par rejäla träningsskor för herrar som håller för riktigt tuffa pass på gymmet. Om du gillar att springa utomhus kan du välja ett par stödjande löparskor som lämpar sig perfekt för daglig löpning. Med en mjuk dämpning i EVA får du ett par mycket bekväma träningsskor för herrar som passar både inne på löpbandet och ute i joggingspåret. De har en ovandel i luftigt material som ventilerar och ett mellanfotshölje som ger bra stöd. adidas träningsskor för herrar knyts enkelt med snörning och de har en normal passform som passar för de flesta fötter.

Träningsskor för män med höga ambitioner

Oavsett om du föredrar löpning, styrketräning eller någon annan träningsform kommer du kunna hitta ett par gymskor i det här sortimentet som passar för just dig. Till exempel så finns herrträningsskor för volleyboll som ger oslagbar energi och grepp med yttersula i gummi. Dessa stabila volleybollskor från adidas ger dig stöd för snabba reaktioner och vändningar så du kan dominera på planen. adidas har skor för både inomhussporter och träningsaktiviteter utomhus, och för dig som gillar att lyfta vikter finns varianter med extra stabilitet så du kan träna tryggt och säkert.

Ge dig ut på en powerwalk med adidas chunky sneakers för herrar

Om du gillar att vara ute i friska luften och promenera kan du välja ett par chunky sneakers med en rejäl sula som ger ultimat komfort när du går. Dessa dad-sneakers har en trendig design som ger extra stilpoäng, men framför allt är de otroligt bekväma att gå i. Du kan också välja en 80-talsinspirerad modell med en ytbehandlad ovandel i läder. Med ett par sköna herrskor för träning kan du hålla tempot uppe och slå nya personliga rekord.