alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogakläder

 
[101]
1 / 3
Sida:av 3

Uppdatera garderoben med nya yogakläder

Om du någon gång provat på yoga så vet du hur viktigt det är med kläder som sitter behagligt på plats under hela passet. Denna hälsosamma träningsform kräver yogakläder som är mjuka och sköna och som inte hindrar dina rörelser på mattan. Här kan du botanisera bland fina träningsbyxor, underkläder och tröjor från adidas som passar extra bra för dina yogapass. Dessa yogakläder är stilrena och är designade med snygga detaljer som adidasmärket och 3-Stripes. Med rätt kläder finner du ett inre lugn och du blir starkare för varje avklarat träningspass.

Oslagbart sköna kläder för yoga och pilates

Alla träningsformer, inklusive yoga, kräver en rejäl sportbehå som ger bra stöd när du rör dig. Här hittar du träningsbehåar för yoga med uttagbara vadderingar och tunn mesh som ger en svalkande känsla mot huden. Du kan välja modeller med brottarrygg och mycket stöd eller en variant med tunna axelband som ger ett lätt och mjukt stöd. En sådan behå från adidas är tillverkad med smidig och vävt material som är skapat för att stretcha och andas i. Med rätt behå kan du röra dig smidigt och lätt.

Unna dig nya tröjor, underkläder och träningsbyxor för yoga

Ett par figurnära tights är också ett bra val för dig som lever en aktiv livsstil och tränar yoga regelbundet. Dessa byxor från adidas passar även för pilates och annan varierad träning på gymmet. Det stretchiga materialet omsluter din kropp och gör att du håller dig torr under svettiga pass i studion. Du får en hög midja som gör att byxorna sitter perfekt på plats under dina övningar. Ett par tights utan sömmar är extra bra för just yoga. Med sådana tights får du en oslagbar känsla och du kan fokusera på andningen och yogapositionerna utan att störas av kläderna.