alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vattenflaskor

 
[5]

Vattenflaskor för att hålla energin och orken under träningen

Beroende på hur aktiv du är och hur varmt det är så behöver man dricka ungefär 2 liter vatten per dag, vilket vissa dagar kan kännas svårt. Med någon av våra vattenflaskor blir det lättare att hålla koll på hur mycket vatten du druckit på en dag då de rymmer cirka 750 ml beroende på vilken vattenflaska du köper. Det bästa med att ha en återanvändbar flaska är att du sparar på antalet plastflaskor, som många gånger hamnar i haven, då du enkelt kan fylla upp den med nytt vatten. Ha med dig din sportvattenflaska hela dagen och undvik att bli uttorkad.

Giftfri vattenflaska

Du har säkert hört talas om att man bör ha en BPA-fri vattenflaska för att undvika farliga kemikalier i kroppen, vilket är sant. Våra vattenflaskor är BPA-fria och hjälper dig därför att slippa oroa dig när du investerar i en och kan utan problem diska den i diskmaskin, kontrollera först bara hur många grader flaskan klarar av. Du kan välja mellan rostfritt stål eller plast och om du vill ha varma eller kalla drycker med dig. Några av våra sportvattenflaskor kommer med en O-ring som gör det enkelt för dig att fästa den på en ryggsäck eller resväska för att spara dyrbar plats. För en mer personlig känsla kommer flaskorna i olika färger och även med olika landslag så du enkelt kan visa vem du stöttar.

Stora vattenflaskor håller dig hydratiserad

Oavsett om du är på väg till träningspasset, en lång arbetsdag eller bara en tur på stan kan det alltid vara bra att han en vattenflaska med sig så du håller dig hydratiserad och undviker att bli uttorkad. Förutom att ta hand om din kropp tar du även hand om naturen runtomkring så väl som din personliga ekonomi då du slipper spendera pengar och resurser på engångsflaskor.