alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogatillbehör

 
[20]

adidas yogatillbehör gör dig till en bättre yogi

Se till att allt som är kopplat till din yogapraktik flyter så smidigt som möjligt genom att använda dig av yogatillbehör och accessoarer från adidas. För att riktigt kunna fokusera när du är i yogastudion är det viktigt att det praktiska runtomkring fungerar krångelfritt. Införskaffa därför en bra väska som innehåller allt du behöver innan, under och efter träningen, så den kan stå packad och klar tills det är dags att ta sig till yogan. Kanske behöver du också ett par yogastrumpor för att få bättre grepp när du försöker nå nya och mer komplicerade positioner, samt en skön huvudbonad som är både snygg och praktisk. Alla accessoarer är likt adidas övriga produkter tillverkade av miljövänliga material som är menade att inverka så lite på vår miljö som det bara är möjligt.

Yogaaccessoarer som passar alla

Hos adidas kommer du att hitta ett stort utbud av accessoarer som hjälper dig att utvecklas inom yogan. Många av dem kommer också att göra själva träningsupplevelsen mer njutbar så de underlättar och avlastar den fysiska ansträngningen på många sätt. Precis som under all träning är det viktigt att bibehålla en bra vätskebalans i kroppen. Det gör du bäst genom att ta med dig vatten i adidas BPA-fria vattenflaskor i metall. De kan används för att förvara både kall och varm dryck.

Skapa din egen unika yogastil tillsammans med adidas

Våra accessoarer tillhandahåller de där små detaljerna som utgör pricken över i:et i din yogaoutfit. För att de skall kunna sticka ut och riktigt skina behövs det dock andra basplagg. Plocka ihop olika plagg från adidas yogakollektion och skapa en yogastil som passar det sätt som du praktiserar yoga på. Tillsammans med våra yogatillbehör kommer du att vara både snyggt och praktiskt utrustad när du beger dig till yogastudion för att positionera dig i solhälsningen tillsammans med dina träningskamrater.