alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogapants

 
[32]

Yogabyxor med stretchigt och skönt material

När det handlar om yoga så är komfort A och O. När du ska träna underlättar det att ha på sig mjuka och stretchiga kläder, och adidas har ett stort sortiment av yogabyxor i ett otroligt bekvämt material som finns i flera sköna passformer. Du kan bland annat välja mellan klassiska sweatpants i mjukt collegetyg och byxor med smala eller vida ben för yogabyxor som du enkelt kan röra dig i. Lättviktsmaterialet i hundra procent bomull eller polyester och viskos är stretchigt, och de ribbade muddarna gör att byxorna stannar på plats när du utför dina yogapositioner. Du får också en elastisk midja med dragsko på byxorna.

Känn dig bekväm i adidas yogabyxor

Yoga är en väldigt skonsam träningsform som innebär mycket stretchande av musklerna. Därför behöver du kläder som tillåter maximal rörelsefrihet. Dina byxor ska vara följsamma och mjuka och kunna följa med i dina rörelser. Med adidas kläder för yoga kommer du få maximal komfort tack vare det behagliga materialet. Dessutom leder tyget bort fukt på ett effektivt sätt så du kan hålla dig torr, även under de mest ansträngande passen. Du kan välja bland flera olika modeller och stilar, från basplagg i diskreta färger till moderiktiga plagg designade av Stella McCartney.

Med adidas byxor för yoga finner du ett inre lugn

Dessa snygga träningsbyxor från adidas är perfekta för passen på gymmet och i yogastudion. Eftersom de är så mjuka är de sköna att stretcha i och speciellt bra är de för yoga. Koppla bort omvärlden och unna dig en stund för dig själv, med bekväma kläder kan du fokusera på det som verkligen räknas. Dessa lösa byxor är även väldigt sköna att ha på sig när som helst då du vill koppla av - perfekt för en ledig dag med vila och återhämtning.