alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kompressionsshorts

 
[50]
Dam Cykel Svart THE IN BIBDam Cykel Svart THE IN BIB

THE IN BIB

Dam Cykel

1 / 2
Sida:av 2

Kompressionsshorts från adidas förbättrar prestandan

adidas ser det som sitt uppdrag att tillverka riktigt bra utrustning för idrottande och aktiva människor och de arbetar ständigt för att utveckla innovativa produkter som skall underlätta för atleter. De går i bräschen när det gäller nya och moderna tekniker och detta gäller naturligtvis också kompressionsplagg. adidas kompressionsshorts är ett bra exempel på detta. I sortimentet finns shorts i många olika modeller, långa, korta, med ytterbyxor eller utan. Välj också mellan olika färger, mönster och designer. Gemensamt för alla dessa shorts är dock kompressionstekniken som de alla besitter. Trycket som dessa plagg utövar på kroppens vävnader gör att blodcirkulationen ökar, och det ökade flödet av blod gör att syre och näring snabbare transporteras runt i kroppen och når musklerna mer frekvent vilket ger dig mer ork och mindre trötta muskler.

Kompressionsshorts – ett plagg med många användningsområden

adidas kompressionsshorts kan användas av idrottsutövare inom massor av olika sporter. De är bland annat vanligt förekommande bland personer som ägnar sig åt löpning, tennis, cykling och spinning. Kompressionsshorts är mycket fördelaktiga för dessa sporter då de ger extra stöd till sätes och lårmusklerna, områden som används aktivt i dessa aktiviteter.

Återhämtningen går snabbare i kompressionsshorts

Det är inte bara det idrottsliga prestationerna som blir bättre om du använder kompressionsshorts, även återhämtningen går snabbare. Den ökade blodcirkulationen innebär som sagt mer friskt blod som för med sig syre till musklerna. Men det medför också att vävnaderna rensas från gifter på ett bättre och mer effektivt sätt, och på så sätt renas musklerna och får lättare att återhämta sig. På grund av detta är det många som bär sina kompressionsshorts vid alla möjliga tillfällen. Vissa har dem till och med på sig när de sover. Det är dock inte alltid bara de fysiska fördelarna som får människor att bära kompressionsshorts, ofta är det så att de tycker om känslan av att ha dessa kläder på sig – de är helt enkelt väldigt sköna.