alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

bomullstights

 
[81]
1 / 2
Sida:av 2

Bomullstights

Nu har vi dessutom gett vår klassiska adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Med bomullstights från adidas är du väl rustad oavsett vad du har för planer. Unik stil i kombination med multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Med dessa bomullstights kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – bomullstights från adidas

Återvunnen polyester är ett material vi använder för att producera våra bomullstights. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som Athletics, Performance eller Originals – med adidas-bomullstights drar du inte bara blickarna till dig på nästa träning utan också på vägen dit. Fortsätt att vara legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar. Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som HEAT.RDY, CLIMACOOL och AEROREADY. Ryv, ID och AOP PACK är våra mest omtyckta kollektioner med bomullstights. Våra bomullstights är tillgängliga i rött, grönt, grått och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan barn och damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra bomullstights från adidas – nu är stunden inne.