alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights & Leggings

 
[250]
1 / 6
Sida:av 6

Smidiga tights för flexibla rörelser

adidas tights är ett självklart basplagg i varje garderob. Här finns ett stort utbud av både tights och leggings i olika storlekar och längder samt utformade i olika stilar. adidas leggings är gjorda i en stor variation av olika material som ger dig olika typer av funktioner. Du hittar bland annat fuktavledande och heltäckande material för att du ska känna dig bekväm och torr under de allra svettigaste passen. Materialens snabbtorkande funktion gör även att du slipper pinsamma svettfläckar på plagget. Med ventilerande meshpaneler kan du få en modell som är mer ventilerande och sval då luft kan cirkulera lättare, och vida linningar håller plagget säkert på plats även under de mest avancerade yogarörelserna. Detta gör att du undviker att behöva justera plagget under ditt pass och kan ge fullt fokus till din träning.

Plagg för optimal komfort

adidas tights passar för en mängd olika sporter. Vare sig du ska ge dig ut på en löprunda eller till yogapasset är tights ett utmärkt plagg. Med sin kroppsnära passform får du ett stretchigt och smidigt plagg som följer med i alla dina rörelser utan att begränsa dig. För extra stöd kan du välja ett plagg med kompressionspassform. Detta är särskilt passande för styrketräning då du vill isolera musklerna och minska muskelvibrationer för att få ut så mycket av passet som möjligt. Välj tights med högre midja för extra god passform som ger dig stöd genom hela träningspasset. Du hittar även alternativ i mjuka och sköna material som gör det bekvämt att bära plagget både till vardags och under träningen.

Snygg och sportig stil 

Tights från adidas kommer i en mängd olika stilar och modeller. För en minimalistisk stil som lätt går att matcha till andra träningskläder hittar du klassiska svarta tights som är en perfekt bas till träningsgarderoben. För mer kontrast finns de klassiska 3-Stripes som kontrasterande detalj på plaggen. Du kan även välja alternativ i klara färger eller grafiska mönster för en rolig och fräsch tolkning av sportstilen. Matcha med sportbehåar och toppar för en komplett look.