alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningstights

 
[169]
1 / 4
Sida:av 4

Flexibla träningstights för smidiga rörelser

Ett par riktigt bra träningstights är något som alla som gillar att träna borde ha i sin garderob. Oavsett om du kör lugna pass som yoga och pilates, springer eller styrketränar så är sköna tights definitivt något för dig. Ett par bra leggings ska vara lite som en andra hud. De ska sitta bekvämt i midjan och ha lagom tajt passform för att du ska kunna utföra alla rörelser utan att märka av dem. Dessutom tycker många att det är viktigt att de smickrar figuren så man känner sig snygg när man tränar. Många av våra träningstights har hög midja, vilket är särskilt fördelaktigt för timglasformade kroppar, men de passar även andra kroppsformer. Att midjan sitter högt gör att tightsen hålls på plats och inte glider ner när du rör på dig. adidas träningstights är även gjorda av material som är svala och ventilerar bra så du inte blir jobbigt svettig. Vi har tänkt efter ordentligt så sömmar och andra detaljer inte skaver när du tränar.

Lev ett aktivt liv med adidas

Även om man i princip kan ha på sig vad som helst när man tränar så gör ordentliga träningskläder verkligen stor skillnad. Dels är de designade så att du ska kunna träna så effektivt som möjligt, dels kan de motivera dig att träna hårdare då du verkligen ser ut och känner dig som en atlet när du har dem på dig. Glöm inte att matcha dina nya workout tights med ett snyggt linne eller en t-shirt samt skor som är specialgjorda för träningsformen du utövar. När du lägger energi på att skapa en outfit som gynnar din träning ökar motivationen och du kan börja se resultat. Ofta är detta första steget till en ny fitnessrutin och en ny, aktiv livsstil som både är bra för humöret och hälsan.