alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogatights

 
[44]

Yogatights som sitter som en smäck

De flesta som använder yogatights kan intyga att de är något av det mest bekväma man kan ha på sig, både när man tränar och när man städar, fixar ärenden eller bara slappar i soffan. När man har ett par yogatights i garderoben får man nästan tvinga sig själv att ta på sig jeans eller andra byxor i stället när tillfället kräver det! Våra tights sitter högt i midjan, vilket många uppskattar eftersom de håller in magen. Detta ger en inte bara en snygg siluett, utan är också väldigt bekvämt. Även om det inte är något fel alls att ha lite fett kring midjan, något som är helt naturligt särskilt för kvinnor, så är det många som föredrar att ha tights med hög midja när de tränar då det ger dem lite extra självförtroende. Men något som är ännu viktigare är att den höga midjan gör att tightsen sitter riktigt bra och inte glider ner oavsett hur mycket du rör dig!

Yogaleggings för alla smaker

Våra allra mest klassiska yogaleggings är hellånga och svarta, men vi har många olika sorter, både andra längder, färger och mönster. Välj själv om du vill ha ett par leggings som verkligen sticker ut i mängden, eller ett par enfärgade som låter din topp eller dina skor synas lite extra i stället. Våra leggings är ofta tillverkade av återvunnen polyester, vilken är gjord av plast som vi har räddat haven från. Detta material är perfekt för träningskläder, eftersom det är bra på att hålla fukt borta vilket är viktigt när du svettas. Och på tal om svett, om du lätt blir väldigt varm när du tränar finns det både trekvartsleggings och shorts i yogamodell att välja på, vilket är suveränt för varma sommardagar när du vill träna vädret till trots!