alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

vadderad sport bh

 
[65]
1 / 2
Sida:av 2

Vadderade bh:ar för sport

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Kompromisslöst bekväma. Bh:ar för vardagslivet och för optimalt stöd under de mest intensiva träningspassen. Med dessa vadderade bh:ar för sport kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – vadderade bh:ar för sport från adidas

Våra bh:ar är tillverkade av nylon, polyester och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACOOL och CLIMACHILL. Våra kollektioner med bh:ar inkluderar RDY, DESIGNED4TRAINING och Clima. Vi erbjuder bh:ar i grått, blått, svart och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra exakt det. Framtiden börjar idag. Upptäck våra vadderade bh:ar för sport från adidas – nu är stunden inne.