alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningslinnen

 
[77]
1 / 2
Sida:av 2

Sportiga och sköna träningslinnen från adidas

Under varma sommardagar eller svettiga pass på gymmet, kan det vara skönt med lätta och snygga träningslinnen. I adidas utbud av träningstoppar hittar du stilrena linnen för alla typer av aktiviteter. En del klädesplagg i sortimentet är framtagna med fuktabsorberande material och sidopaneler i mesh, vilket låter kroppen andas och håller dig torr under mer intensiva träningspass. Självklart hittar du sportlinnen i mängder av storlekar som passar de allra flesta. Detta kombineras med ett brett urval av färger. Mer diskreta färgval varvas med kontraststarka alternativ i Glow Blue eller Solar Red. Det breda urvalet gör att du enkelt kan matcha dagens outfit eller helt enkelt fynda ett träningslinne som tilltalar din personliga stil.

Prestera på topp med en snygg träningstopp

För den aktiva är det viktigt med kläder framtagna för träning. adidas träningslinnen absorberar fukt och är designade att följa kroppens rörelser, så du kan prestera på topp utan att känna dig hindrad i dina rörelser. För dig som tycker om att löpträna eller skogsvandra under tidig morgon eller närmare kvällssnåret finns linnen med reflexdetaljer. För att minska på avfall och spara på jordens resurser är många kläder i adidas urval tillverkade av återvunnen polyester.

Ta träningen till nästa nivå

adidas träningslinnen är framtagna med den aktive i åtanke. Både maratonlöpare och sprinters hittar löparlinnen som absorberar fukt, med en design som är något längre baktill, vilket ger dig obehindrade rörelser. För riktigt varma träningspass utomhus finns crop-modeller med utskärning i ryggen och större ärmhål. Självklart behöver du inte löpträna för att nyttja plaggets fördelar utan ett träningslinne från adidas fungerar utmärkt att bära på gymmet såväl som för svalkande promenader. Beroende på vad som föredras, finns modeller i ledig, normal eller åtsittande passform. Så varför inte sätta träningen i fokus med ett sportigt träningslinne från adidas.