alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Yogaväskor

 
[6]

Yogaväskor för en avkopplande stund

Våra yogaväskor kommer i flera olika modeller för att du ska kunna ta med dig allt från dina accessoarer till din matta beroende på vad du behöver. En yogaväska som är fodrad och tålig passar perfekt när du ska iväg till studion. Fokusera på att få dina yogaposer rätt genom att ta hjälp av de olika verktygen som hjälper dig att stretcha djupare än förut, en dag kanske du inte ens behöver använda dina hjälpmedel utan klarar det helt på egen hand. En yogaväska gör det möjligt för dig att ta med kläderna till jobbet så du kan göra en snabb och avkopplande yogasession på lunchrasten. Gör tid för dig själv och glöm inte bort att andas och bara vara!

Yogaväska som är snäll mot dig och naturen

Om du är intresserad att ta med mer än bara din matta och körkort bör du investera i en lite större väska så som en mångsidig yogaväska, som går att bäras både som en ryggsäck och en väska att hålla i tack vare smarta vadderade remmar. Dessutom kommer den med en invändig avdelare och plats för din laptop så du kan organisera hela dagen. Om du vill kunna förbereda för en hel helg med bara yoga bör du satsa på någon av våra större yogaväskor som dessutom kommer med uttagbara skopåsar så du enkelt kan förvara de där smutsiga skorna när du vill känna närheten av naturen runtomkring dig. Du vet hur viktigt det är att vara snäll mot dig själv och naturen, vi vet också att modeindustrin många gånger kan vara en miljöbov och därför har vi valt att dra vårt strå till stacken genom att till största möjliga utsträckning använda oss av återvunnet och organiskt material när vi tillverkar våra yogaväskor och mycket annat. Lev i nuet och bli ett med ditt nästa yogapass!