alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsshorts

 
[188]
Prestera på topp med adidas träningsshorts för svala och bekväma träningspass. Vare sig det gäller gymträning eller utomhusträning är ett par träningsshorts en bas i varje träningsgarderob. Vi har träningskläder för alla typer av sporter och träningsformer, med snitt och material anpassade efter olika aktiviteter. Du hittar till exempel träningsshorts i både smal passform och vidare passform beroende på sport. Du kan välja kompressionspassform för att få extra stabilitet till musklerna vid aktiviteter som tyngdlyftning, eller korta och vidare shorts för skön ventilation under löprundan. Med adidas snygga detaljer som 3-Stripes längs med shortsens sida får du en sportig och ikonisk träningsstil, men du hittar även träningsshorts med modern design i uppdaterade färger och mönster. Med rätt plagg känner du dig både snygg och bekväm under träningen.
1 / 4
Sida:av 4

Håll dig sval med träningsshorts från adidas 

Alla som tränar regelbundet behöver ha några träningsshorts i garderoben. Det är helt enkelt inte alltid det är praktiskt att träna i långa träningsbyxor. Mitt i sommaren behöver man hålla sig så sval som möjligt, och de flesta sporter spelas traditionellt i shorts just för att det är så mycket mer praktiskt. Det kan också vara bra att ha några olika modeller av shorts att välja mellan. Om du till exempel tränar yoga behöver du andra shorts än om du spelar fotboll. Vi har många olika sorters shorts att välja på för herr, dam och barn.  

Använd adidas träningsshorts för att ta din träning till nästa nivå 

När du väljer ett par adidas träningsshorts bör du leta efter ett par som passar träningsformerna du utövar. Fundera över hur stretchiga de behöver vara samt om du föredrar en lös passform eller tights. Många av våra shorts är gjorda med modern teknologi som håller dig sval och som ventilerar bra så att svett inte stängs in utan effektivt leds bort och avdunstar. Samtidigt är vi helt med på att du inte bara behöver vara bekväm när du tränar, utan även vill känna dig snygg. Därför är passform och personlig stil ledord när vi designar våra plagg.  

Shorts gjorda av hållbara material 

Vi på adidas jobbar aktivt för att plaggen vi erbjuder ska vara miljömässigt hållbara. Därför är bomullen vi använder från Better Cotton Initiative, vilket innebär att den är hållbart odlad till skillnad från den mesta bomullen som går att få tag på. Ett annat material vi använder oss av är återvunnen polyester som vi skapar från gamla fisknät och liknande, vilket minskar mängden skräp i haven. Vi rekommenderar även att man tvättar sina short på låg temperatur och undviker torktumlare, så håller shortsen och planeten längre!