alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningshandskar

 
[5]

Träningshandskar som tillåter dig att trotsa vädret

Något som vi i Sverige måste vara förberedda på är det kyliga vädret, och ibland kan det kännas outhärdligt, speciellt om vi inte har tillräckligt med kläder på oss. När det är dags för utomhusträningen i kylan kan det ibland kännas mindre lockande, men med ordentliga kläder, skor och såklart ett par varma träningshandskar kommer du snabbt få upp värmen. För att hålla huvudet och öronen varma rekommenderar vi att du investerar i en sportig mössa. Dock kan ett par träningshandskar även fungera bra på gymmet, cykelturen, fotbollsmatchen och även i vardagen. Trotsa dina ursäkter och ta an utmaningarna på riktigt denna gång!

Matcha träningshandskarna efter dina behov

Om du älskar att lyfta tungt på gymmet men ogillar förhårdnader på händerna bör du investera i ett par träningshandskar speciellt anpassade för gymmet. Vadderingen och den halkfria handflatan hjälper till att ge dig mer komfort och stabilitet. Om du är trött på att träna inne på gymmet, eller utegymmet för den delen, passar en cykeltur utmärkt, glöm inte att använda våra vadderade cykelhandskar som gör det lättare för dig att ta dig upp för uppförsbackar. Dina händer kommer hålla sig torra och svala under hela cykelturen då de kommer med meshinfällningar och ett ventilationshål på handflatan. Dessutom kommer de med en praktisk del som du kan torka av din näsa med när svetten rinner. Om kylan står på däremot och du bara vill ha ett par varma tumvantar för att bygga en snögubbe eller kasta en snöboll bör du skaffa ett par stickade vantar med isolerande fleecefoder som håller dina händer varma. Du kan även skaffa ett par varmare fingervantar som kommer med ledande material på pekfingret och tummen som gör det möjligt att använda pekskärmen med vantarna på. Vantarna kommer i ett lätt och stretchigt material som hjälper till att hålla dina händer varma. Välj vilka handskar du behöver och känn skillnaden!