alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Chinos och byxor för dam

 
[401]
1 / 9
Sida:av 9

Hitta nya favoriter till garderoben bland adidas byxor för damer

adidas har ett stort utbud av snygga byxor för damer som passar för både träningspassen på gymmet och för vardagslivets bestyr. Oavsett vilken modell du föredrar så kan du hitta kläder som passar för just dig i det här sortimentet. Om du gillar löst sittande byxor för dam så har adidas bekväma mjukisbyxor med vida ben, och om du gillar en åtsittande modell finns tidlösa och kroppsnära tights som ger stöd till dina muskler samtidigt som de ger hög rörelsefrihet.

Ett brett utbud av rörelsevänliga tights och joggingbyxor för damer

En lång byxmodell kan du ha på dig oavsett väder eftersom adidas träningsbyxor för damer är tillverkade med material som låter huden andas och leder bort fukt. Många av kläderna i det här sortimentet har även smarta funktioner som fickor där du kan förvara dina småsaker samt reflexer på byxbenen. Om du gillar att träna utomhus är det smart att välja ett par med reflexdetaljer så du syns bättre i mörkret. Du kan välja bland byxor som är perfekta för en joggingtur eller powerwalk eller för högintensiv träning och fotboll. Det finns även extra stretchiga tights för yoga och pilates. Dessa byxor är så sköna att du kommer vilja bära dem även när du inte tränar.

Dambyxor för alla stunder i livet

Dessa plagg är anpassade för en aktiv livsstil med träning och fitness i fokus, men det bästa med adidas dambyxor är att du även kan använda de till vardags för en snygg streetstil. Med andra ord har du garanterat många tillfällen i livet då du kan bära dessa sköna byxor. Tack vare det sköna materialet är de väldigt sköna att bära under lediga dagar då du bara vill koppla av. Välj bland moderna mönster och häftiga designer eller en tidlös design med 3-Stripes längs byxbenen.