alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jerseys och fotbollströjor för dam

 
[65]
Ta kontrollen över spelet med bekväma fotbollströjor för dam från adidas. Bär ditt favoritlags färger och visa ditt stöd på matchdagen, eller välj en jersey som passar din personliga stil.
1 / 2
Sida:av 2

Visa ditt stöd med fotbollströjor för dam från ditt favoritlag

För dig som är en sann supporter är det en självklarhet att visa vilket lag du stöttar. Med våra fotbollströjor för dam kan du välja mellan hemma- och bortatröjor från många av de största lagen, så du känner dig som en i gänget. Dessutom är många av tröjorna helt eller delvis tillverkade av återvunnet material som tillverkas av plast som plockats i kustområden. Materialet är specialdesignat för att leda bort fukt så du kan känna dig bekväm hela dagen.

Hitta fotbollströjor för fotbollsplanen

Det spelar ingen roll om du är på jakt efter fotbollströjor för dam att spela själv i – våra fotbollströjor är bekväma nog att göra båda i. Många använder dem även till vardags när de vill ha något bekvämt på sig som samtidigt visar omvärlden deras sportintresse. Den lediga passformen och luftiga materialet gör tröjorna extra bekväma under varma dagar. Kombinera dem gärna med matchande fotbollsshorts för en enhetlig look när du ska spela fotboll.

Så tvättar du din jersey på rätt sätt

Bevara din jerseys färger genom att tvätta den på ett skonsamt program på antingen 30 eller 40 grader, beroende på modell. Vi rekommenderar att du endast använder ett milt tvättmedel och hoppar över sköljmedel då det sliter på materialet. Tröjorna mår bäst av att lufttorka, och om du väljer att stryka din tröja bör du göra det på en prick. Vänd tröjan ut och in vid tvätt och strykning för att skydda trycket från onödigt slitage.