alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

fotbollströjor dam

 
[90]
1 / 2
Sida:av 2

Fotbollströjor för damer

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för damer får du utsökt stil utan att förlora dynamiken. I fotboll bygger allt på samarbete. adidas plagg är tillverkade av textilier som följer dina rörelser och är tillräckligt stretchiga för att ge dig maximal rörelsefrihet. De är där för dig när du är där för ditt lag. Våra fotbollströjor har precis rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att förverkliga din unika potential. Våra fotbollströjor för damer kompletterar din stil.

Märket med de tre ränderna – fotbollströjor för damer från adidas

Snabbt spel, kvicka bollpassningar och smidighet på planen – du vill helst inte kompromissa när det kommer till fotboll: fotbollströjor från adidas.

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra fotbollströjor. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda haven. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med fotbollströjorskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, AEROREADY och CLIMALITE. Tiro, Clima och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med fotbollströjor. Våra fotbollströjor finns i vitt, orange, vinrött och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan damer skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Framtiden börjar nu. Skaffa våra fotbollströjor för damer från adidas – nu är stunden inne.