alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Leggings för Dam

 
[214]
1 / 5
Sida:av 5

Tights för damer

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som skriver reglerna för ditt liv – du. Kläder med adidas legendariska logotyp är en självklarhet i sportens värld och inom streetmodet. Våra tights har en distinkt 3-stripes-design. Våra tights för damer kompletterar din stil.

Skapa dina egna regler – tights för damer från adidas

Våra tights innehåller även bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt senare under dagen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Oavsett om det är märken som Performance, Athletics eller Originals – med adidas-tights gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en tydlig betoning på funktion. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots avslappnade retrovibbar.

Våra mest innovativa teknologier, som TECHFIT och FORMOTION, hjälper dig att höja prestationerna. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACOOL, COLD.RDY och AEROREADY. Våra kollektioner med tights inkluderar DESIGNED4TRAINING, Sleek och adizero. Det är viktigt för oss att ta hand om miljön. Därför har vi utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöskydd med superfunktionell design. Våra tights är tillgängliga i grönt, rosa, blått och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Hitta egna vägar på maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller tävlingen. Tights för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att uppnå dina mål varje dag.