alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hoodies för damer

 
[142]
1 / 3
Sida:av 3

Snygga och sköna hoodies för damer

Den som inte har minst en hoodie i sin garderob går miste om ett av de bästa plaggen man kan ha. Samtidigt som hoodies är sportiga är de riktigt mysiga att ha på sig och är perfekta att ta på sig när man känner sig lite frusen, oavsett om man är på väg till gymmet eller myser i soffan efter en lång dag på jobbet. Det finns både hoodies för damer som har en praktisk dragkedja, vilket kan vara bra om man vill kunna ha den öppen om det blir för varmt, eller som man drar över huvudet. Det kan vara bra att ha en av varje så att man kan växla efter vad man känner för. Vissa hoodies passar bra för våren och sommaren när det inte är så kallt och är då gjorda i miljövänligt odlad bomull eller återvunnen polyester, medan andra är särskilt anpassade för vinterhalvårets kalla väder med exempelvis skön fleece i huvan så att du lätt kan hålla värmen.

Damhoodies för alla tjejer

Vi har damhoodies i många olika utföranden så du kan hitta en som passar din personliga stil. Självklart finns det tidlösa hoodies för damer med 3-Stripes för dig som gillar den klassiska adidaslooken, men det finns också andra trendiga modeller som sticker ut och som är futuristiska, hiphopinspirerade, sportiga eller riktiga färgklickar som piggar upp i vardagen. Ett bra tips är att satsa på en klassisk hoodie i en neutral färg som passar till allt men att också ha en i garderoben som har en kul färg eller ett mönster som gör dig glad. Dina hoodies passar lika bra till träningsbyxor som till jeans, eller varför inte till en fin klockad kjol för en kul kontrast som får folk att titta en extra gång?