alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damtröjor och t-shirts

 
[668]
1 / 14

Sportiga damtröjor och t-shirts för både träningspasset och vardagsbruk

Vare sig det handlar om joggingturen i löpspåret, en sportig look i vardagen, eller ett skönt överdragsplagg för fredagsmyset hemma i soffan finns det kläder för alla lägen i adidas breda utbud av damtröjor och t-shirts. Här finns både korta och långärmade tröjor i ett varierat sortiment av färger, designval, storlekar, passformer och mycket mer. Exempelvis hittar du allt från smidiga överdragströjor perfekta för pendling till och från jobb eller gym, till ventilerande och snabbtorkande dam t-shirts framtagna för all typ av rörelse.

Funktionella och praktiska t-shirts för damer

Ibland är vardagen överväldigande hektisk och det är knappt att det finns tid över för rörelse och aktivitet. Detta är något som adidas är väl medveten om och har därför sköna damtröjor och t-shirts som du enkelt och smidigt kan matcha med ett brett utbud av shorts och träningsbyxor. Många dam t-shirts kommer i snabbtorkande material som kompletteras av detaljer i mesh. Detta gör att huden tillåts andas samtidigt som kroppen håller sig både torr och sval under hela träningspasset. Självklart behöver damtröjans egenskaper matcha din livsstil. Därför hittar du tröjor och t-shirts med allt från ledig, normal och slimmad passform i både kort och långärmad design, till lätta träningslinnen för explosiva träningspass eller aktivitet under varma sommardagar.

Kläder för mångsidigt bruk

I adidas utbud av damtröjor varvas praktiska egenskaper med ett snyggt yttre. Föredrar du diskreta eller neutrala klädesplagg finner du mängder av basfärgade alternativ. Givetvis hittar du dessutom färgglada t-shirts för kvinnor, samt damtröjor med en klassisk 3-Stripes look. För att spara på naturens resurser samt undvika onödigt avfall är många tröjor tillverkade av skön återvunnen polyester. Du som tränar tidig morgon eller närmare kvällssnåret hittar även flera alternativ med insydda reflexdetaljer. Så vad du än letar efter kan du räkna med att du hittar det i adidas utbud av sportiga damtröjor.