alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Träningsoveraller för damer

 
[316]
1 / 7
Sida:av 7

Träningsoveraller för damer som skapar en mer ultimat upplevelse

Träningsoveraller för damer från adidas är skapta för att underlätta din träningsvardag. Inte nog med att de är stilrena och ser bra ut, de är också praktiska och mångas primära val när det gäller vad man ska ha på sig på väg till gymmet eller i löpspåret. Med starka färger såsom rött eller blått lyser du upp tillvaron och ger budskapet till andra i din omgivning att du är mer än redo för nästa utmaning som livet kastar mot dig. Du har även chansen att bidra lite extra till att hjälpa vår planet mot dess utmaningar; damträningsoverallerna är gjorda på återvunnet material i syfte att minska plastavfallet i världen, och detta är ett initiativ ur adidas prime green serie. 

Träningsställ för damer som är kvalitetstestade

De träningsställ för damer som adidas erbjuder är noggrant testade så du kan få en fantastisk upplevelse med dessa plagg. Med en träningsoverall för damer kommer detta paket med ett trikåmaterial som är gjort i hundraprocentig polyester som dessutom har blivit återvunnet. Materialuppbyggnaden gör att träningsstället får en väldigt len känsla och med en stålkrage upptill har du något som skyddar halsen och dessutom ger lite extra stadga. Passformen är normal vilket innebär att denna träningsoverall inte är för åtsittande och inte för slapp, helt perfekt för dina behov. 

Kombinera träningsoverallen för dam med ett par sköna strumpor

Med adidas Trefoil socks får du en stilrenhet då dessa strumpor är skapta för att inte synas när du har på dig dina adidas sneakers, och de kommer också med bomullsmaterial som har stretch i sig för en ultimat komfort. Dessa strumpor passar utmärkt till träningspassen, softandet hemma eller vid viktigare möten. Möjligheterna för när och var du kan ha på dig dessa strumpor är med andra ord nästintill oändliga.