alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damshorts

 
[242]
Dam Originals Röd TightsDam Originals Röd Tights

Tights

Dam Originals

1 / 6
Sida:av 6

Damshorts håller dig sval under intensiva träningspass

Ett bra mål för varje träningspass är att alltid försöka vara bättre än du var förra gången, efter allt så försöker vi alla att bli en bättre version av oss själva och se nya resultat. Dock vet vi också att motivationen tar slut ibland och att träningen kan kännas allt annat än lätt, men att träna lite är bättre än att inte träna alls. Våra damshorts kommer i flera olika modeller för att ge dig den där lilla gnistan som hjälper dig att hitta tillbaka till träningsmotivationen om det skulle behövas, ifall du har råkat köra fast. Något som alla våra shorts för damer har gemensamt är adidasarvet som hyllar kärleken vi har för sporten. Gör dig redo för ditt nya personbästa med klassiska 3-Stripes eller varför inte en stor snygg Trefoil-logga som skriker adidas.

Vilka damshorts passar dig?

Vi tycker att det är helt fantastiskt hur activewear har kommit att bli det nya modestatementet som fungerar till vardags såväl som till det intensiva träningspasset. I ett par nya snygga damshorts kan du nu ta dig an dagens alla utmaningar, gå direkt från shoppingen på stan och hoppa in i ett intensivt träningspass. Shorts för kvinnor kommer med elastisk linning så de sitter ordentligt genom alla aktiva rörelser, och om du vill kunna förvara mindre värdesaker bör du satsa på ett par med fickor. Välj mellan shorts för damer som sitter högt över midjan och matcha tillsammans med en oversize t-shirt eller varför inte en croppad top? För att du ska hålla dig torr och bekväm under hela träningspasset har vi även använt oss av fuktabsorberande material som bland annat AEROREADY och smarta välplacerade meshinfällningar. Är du redo att sikta mot stjärnorna? Dina damshorts är garanterat redo och väntar på att du ska ta dig an en ny utmaning.