alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

sport bh dam

 
[174]
1 / 4
Sida:av 4

Bh:ar för damer för sport

Nu har vi dessutom gett vår genuina adidas-stil en modern uppdatering, vilket innebär att du kan se sportig ut och känna dig bekväm i våra plagg även när du är aktiv på fritiden. Behån kräver en bekväm passform, oavsett om du använder dem till sport eller något annat. Inga kompromisser. Med dessa bh:ar för damer för sport kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – bh:ar för damer för sport från adidas

Våra bh:ar har tillverkats av bomull, nylon och polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är ovärderliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla situationer. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACHILL och HEAT.RDY. Du hittar bh:ar i kollektionerna AlphaSkin, Focus och Graphics. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen. Det finns bh:ar i gult, rosa, lila och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. Maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning, triathlon eller tävling – var beredd när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra just det. Visa din alldeles individuella stil med bh:ar för damer för sport från adidas.

*”Över 90 % av alla kvinnor har rapporterat att de bär fel storlek på sin sport-bh.” Coltman CE, Steele JR, McGhee DE (2018) "Which Bra Components Contribute to Incorrect Bra Fit in Women Across a Range of Breast Sizes? Clothing and Textiles Research Journal."