alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kläder för dam

 
[2387]

Kläder för dam för både träning och aktiv vardag

Bland adidas kläder för damer hittar du allt från vardagsoutfits till träningsplagg. Oavsett damplagg har adidas designat sina kläder för damer med komfort och rörelsefrihet i centrum. Med högteknologiska material kan du både öka din prestation under dina träningspass och hålla dig bekväm i vardagen. Bland annat hittar du plagg med isolerande effekt för kalla vinterdagar och fuktavledande samt ventilerande plagg för svettiga träningspass. Andra teknologier som används är träningskläder med kompressionspassform som ger musklerna extra stabilitet och stöd. För att spara på miljön hittar du flera plagg gjorda med återanvända material. Bland annat används återvunnen plast som samlats upp från kustremsor och stränder runt om världen.

Jackor och toppar 

Bland adidas kläder för kvinnor hittar du toppar för olika typer av träning. Här finns sportbehåar, träningstoppar och t-shirts. Om du ägnar dig åt tyngdlyftning kan du väja en långärmad topp med kompressionspassform för att musklerna ska stabiliseras under tunga lyft. För yogapassen hittar du löst sittande ärmlösa toppar vars passform ger dig full rörelsefrihet under yogapasset. Dra på en träningsjacka eller hoodie mellan träningspassen för att hålla värmen. Du hittar både träningsjackor och överdragskläder i kollektionen. Med lätta material och smal passform får du jackor som passar bra till löprundor under vinterhalvåret och med vattenavvisande material kan du vara aktiv även under regniga dagar.

Byxor för träning och vardag bland kläder för damer

Bland adidas damkläder hittar du både tights och byxor som passar för träningen. Sköna tights som sitter ordentligt på plats under passen ger dig friktionsfri komfort och rörelsefrihet. Dra på ett par överdragsbyxor eller trackpants till och från gymmet för extra värme och skydd. Matcha klassiska träningsbyxor med adidas 3-Stripes längs med byxbenen med tillhörande träningsjackor. Dessa går minst lika bra att använda till vardags för att få en snygg och sportig stil. I kollektionen hittar du även shorts med kompressionspassform, kjolar till tennis såväl som till vardag och snygga sommarklänningar.