alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

löpartights dam

 
[53]
1 / 2
Sida:av 2

Löpartights för damer

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör skillnad. Med våra outfits för damer får du perfekt stil utan att du behöver offra dynamiken. När du tränar löpning krävs styrka för att nå målen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan fokusera på att prestera. adidas löpartights är ikoniska. Det man först associerar till när man tänker på våra byxor är den legendariska designen. Det är det som gör vår Trefoil och looken med 3-Stripes unika. Alla löpartights för damer från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – löpartights för damer från adidas

Idag tänjer du på gränserna – det gäller både om du tränar eller tävlar i löpning: .

Vi säljer löpartights tillverkade av bomull, nylon och polyester. De som håller tempot uppe under dagen behöver kunna förlita sig på att materialet de bär fortsätter att kännas bra när dagen är över. Bomull är det idealiska materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken står du i centrum

Med löpartightskollektioner som Performance och adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för alla situationer. CLIMACOOL, AEROREADY och CLIMALITE absorberar fukt, håller kylan ute och ger skön värme åt alla ansträngda muskler. AlphaSkin, Response och Essentials är våra populära kollektioner med löpartights. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. Våra löpartights är tillgängliga i rosa, orange, grönt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att förändra världen – adidas-produkter för damer. Som de genuina atleter vi är vet vi att det är detaljerna som är avgörande, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller tävlingen. Visa din alldeles personliga stil med löpartights för damer från adidas.