Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Löpning Jackor

 
[82]
1 / 2
Sida:av 2

adidas jackor för löpning

Med adidas jackor för löpning kan du ge dig ut på spåret även under kyligare dagar. Välj plagg i högteknologiska material som ökar din prestationsförmåga och låter dig öka hastigheten utan vädrets distraktioner. Här hittar du både klassisk design och nya tolkningar av den tidlösa adidasstilen. Bland annat hittar du minimalistiska jackor, jackor med adidas originallogga samt löparjackor i poppiga färger och mönster. adidas jackor för löpning finns i storlekar för både dam och herr.

Vattenavvisande jackor för rundor i alla väder

Ge dig ut i spåret oavsett väder med adidas jackor för löpning. Med överdrag i slitstarka och vattenavvisande material får du material som både andas och skyddar mot regn för att du ska hålla dig torr och sval under löprundan. För att även skydda mot vind bör du välja en jacka med ståkrage som täcker nacken samt ärmar med muddar som håller kalla vindar ute. Testa bland annat löparjackor från kollektionen adidas Supernova som har både enkla och minimalistiska jackor samt löparjackor med snygga grafiska mönster.

Miljövänliga jackor

Flera av adidas jackor är gjorda i återvunna material för att värna om naturen. Med ett plagg i återvunnen polyester som skapats av både insamlade material och återvunna plagg sparar du på naturens resurser och minskar även koldioxidutsläppen. Med löparjackor från adidas by Stella McCartney får du moderna snitt med uppseendeväckande tryck som är gjorda i återvunnen polyester. Även löparjackorna adidas Own The Run är gjorda i återvunnen polyester.

Västar för värme med lätt vikt

Ett alternativ till den klassiska löparjackan är en väst som är perfekt som lagerplagg och ger extra värme under kyligare dagar. Med vaddering i Polartec® Alpha får du värme med låg vikt och som ger isolering utan att förhindra dina rörelser eller göra stegen tyngre. Med en väst med huva får du även ett extra täckande skydd mot kylan.