alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Joggingshorts

 
[59]
Löpningen blir bekvämare med adidas joggingshorts, som är tillverkade av slitstarka material av hög kvalitet. Löparshortsen i adidas kollektion är svettavvisande, har utmärkt passform och hjälper din hud att andas även under hårda träningspass.
1 / 2
Sida:av 2

Jogginghorts för varje väder

Joggingshortens har designats av adidas experter på träning, hälsa och utrustning. Deras unika design gör det möjligt att njuta av en joggingtur oavsett hur väderleken ser ut när lusten att löpträna griper tag i dig. Våra designers har använt sig av material av hög kvalitet som håller dig torr, för maximal komfort i alla väder. Materialet är svettavisande, vilket gör löpningen bekväm även när du ger dig ut i joggingspåret för några välgörande kilometer eller mil på soliga sommardagar. Optimala ventilationslösningar gör att huden kan andas under träningspasset, så att du kan fokusera på att ge järnet.

Upptäck dina favoriter

Tycker du att livet blir roligare med glada färger, att kreativa mönster är det bästa som finna, eller att less is more? Oavsett vilken stil, färg och form du föredrar kommer du att hitta shorts som uttrycker vem just du är, i adidas stora och varierande utbud av löparshorts dam och löparshorts herr. Det finns bland annat joggingshorts med ficka, stilrena modeller och alternativ där den ikoniska loggan står i fokus. Det är viktigt att löparshortsen känns som en del av din personliga stil, så att du kan vara den du är och uttrycka din personlighet även när du tränar.

Optimal komfort

Löparshortens i kollektionen har utvecklats för maximal komfort, för att din träningsupplevelse ska kännas bekväm, avslappnande och positiv. Shortsens bekväma passform ger dig en fantastisk frihetskänsla. Flera av modellerna i sortimentet är försedda med reflexer, som gör löpturen säker även på kvällar och tidiga morgnar under de mörkare årstiderna. Med adidas träningskläder blir löpningen enkel och bekymmersfri. Allt du behöver göra är att ge dig ut på joggingspåret eller löpbandet, låta tankarna flöda fritt, ge järnet och slå nya personliga rekord.