alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Löpartröjor för damer

 
[186]
1 / 4
Sida:av 4

Spring bekvämare i våra löpartröjor för damer

Att springa är en livsstil som kräver rätt utrustning. Inte för att det är så mycket som krävs, ett par bra skor och bekväma träningskläder räcker långt. Som till exempel våra löpartröjor för damer. De sitter lagom löst så att du har plats att röra på dig och är gjorda av svala material som effektivt transporterar bort fukt. Självklart blir du fortfarande svettig när du springer, men det blir inte så där obehagligt blött. För extra svalka kan du välja löpartröjor för damer i form av linnen eller kortärmade t-shirts.

Skapa din personliga träningsstil med löpartoppar för damer

Många tjejer föredrar att använda löpartights i en neutral färg som svart eller grått och sedan använda färgglada löpartoppar för damer för att få en liten färgklick i vardagen. Andra gillar att känna sig anonyma i löpspåret och föredrar något mer nedtonat som gör att de kan fokusera mer på själva träningen än hur de ser ut. Oavsett vilken kategori du tillhör kan du lita på att du hittar något som passar din personliga stil bland våra löpartoppar för damer.

Välj rätt toppar för årstiden

Det kan vara en god idé att investera i några olika typer av löpartoppar. Om du till exempel vill sticka ut och springa en höstdag kan en långärmad tröja med hål för tummarna vara praktisk, medan varma sommardagar kräver lösare linnen som svalkar. På vintern kan du behöva en topp med termofunktion, eller använda många olika lager. Och om du springer på löpbandet på gymmet kanske dagens prio är att du känner dig snygg i det du har på dig. Oavsett när du brukar löpträna bör du välja toppar som matchar dina träningskläder och skor som du redan har. Det gör det lättare att kombinera olika outfits.