alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löpartröjor dam

 
[62]
Med löpartröjor för dam från adidas sätter du stilnivån i spåret, i parken eller på gatan där du bor. Vårt sortiment har något för alla, och är framtaget för att göra din träning roligare.
1 / 2
Sida:av 2

Möt dina mål i adidas löpartröjor för dam

Gör dig redo för din nästa utmaning med löpartröjor för dam från adidas. Produkterna i den här kategorin är designade för att kombinera senaste mode med komfort, och för att göra din träning så härlig som möjligt. Våra linnen, t-shirts och långärmade löpartröjor håller dig träningsredo året runt, och är tillverkade i ventilerande material för att du inte ska tappa i tempo när temperaturen stiger. I en av våra löpartröjor tillverkade i återvunnet material genomför du ditt pass med gott samvete.

Löpartröjor som följer dig

I löpartröjor för dam från adidas är det du som bestämmer rörelse, riktning och hastighet. Produkterna i den här kategorin är med på noterna varje gång och följer kroppen dit du för den. Materialen, till exempel återvunnen polyester i kombination med elastan ger en behaglig känsla mot huden. Våra löpartröjor är utformade för att tryggt sitta på plats utan att skava när du rör dig. Upplev skillnaden av att träna i en löpartröja som är mitt i prick både vad gäller utseende och funktion.

En löpartröja för varje tillfälle

Dra på en kaxig crop-topp den varma sommardagen när du springer längs stranden. Välj en färgglad t-shirt när du utmanar dig själv i skogsspåret vår och höst. Möt vintern i den långärmade löpartröjan som håller dig varm och ventilerar utåt på samma gång. adidas löpartröjor lämpar sig för promenader, jogging och löpträning i alla väder, men även för andra sporter. Våra linnen och t-shirtar funkar precis lika bra i gymmet, på gruppträning och till lagsporter. Våra långärmade löpartröjor är perfekta för till exempel cykling och orientering, men även för avslappnande stunder när du återhämtar dig från träningen.