alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

löpar t-shirts

 
[140]
1 / 3
Sida:av 3

T-shirts för löpning

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, löpning. Oavsett vad du har för mål, håller du dig bekväm med våra plagg så att du kan koncentrera dig på att prestera. Våra T-shirts har helt rätt stil för dig och dina krav så att du kan nå din unika potential. Med dessa T-shirts för löpning kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – T-shirts för löpning från adidas

Våra T-shirts har tillverkats av bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

Med våra märken dras blickarna mot dig

Med t-shirtkollektioner som TERREX, Performance och adidas by Stella McCartney ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är framtagen för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan lita på i alla lägen? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den optimala följeslagaren.

Med teknologier som TECHFIT är du rustad för varje situation. AEROREADY, COLD.RDY och CLIMAHEAT absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Du hittar T-shirts i kollektionerna Pulseboost, Clima och adizero. Vi vill ha plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. I Parley-kollektionen använder vi plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Vi erbjuder T-shirts i lila, turkos, gult och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Finn din egen väg på längdskidåkningen, maratonloppet, utförsåkningen, snowboardåkningen, triathlonet eller tävlingen. Visa din alldeles unika stil med T-shirts för löpning från adidas.