alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparbyxor

 
[39]
Rätt löparbyxor gör stor skillnad för din komfort och därmed din prestation under träningen. Här hittar du modeller som passar för olika säsonger och olika typer av träning.
Dam Löpning Svart OTR B PANTDam Löpning Svart OTR B PANT

OTR B PANT

Dam Löpning

Löparbyxor för fräsch stil i spåret

adidas har tagit fram träningskläder som är särskilt anpassade efter olika träningsformer och aktiviteter. Tack vare detta kan du hitta plagg som främjar dina rörelser och låter dig prestera på topp. I adidas kollektion av löparbyxor hittar du plagg som ger dig fria rörelser under löprundan. Här hittar du plagg för olika säsonger och byxor som passar både för löpning i terräng och på löpbandet. Med fräscha adidas stilar får du dessutom ett par byxor som höjer din stil i spåret. Välj bland klassiska svarta byxor med kontrasterande vita designdetaljer eller satsa på iögonfallande mönster och färger.

Träningsbyxor för alla säsonger

Med adidas högteknologiska design får du ett par löparbyxor som låter dig optimera din träning. Här hittar du figurnära modeller i stretchiga material som inte har onödigt med material som hindrar dina rörelser. Du hittar byxor som har svettavledande och snabbtorkande funktion för att du ska hålla dig torr och sval även under svettiga pass. Du hittar också vinterlöparbyxor som är anpassade för den kallare säsongen. I kollektionen av löparbyxor för herrar för vintern samt löparbyxor för damer för vintern hittar du modeller med muddar längst nere på benen som håller kyliga vindar ute samtidigt som du slipper vida byxben som är i vägen för dina steg.

Hitta rätt löparbyxor

Bland adidas löparbyxor hittar du olika typer av modeller som passar för olika typer av träning. Här finns till exempel vidare överdragsbyxor som passar bra att dra på över dina shorts. Dessa passar bra för löpning som sker som uppvärmning för annan träning. De kan även användas för att skydda mot vind och väta under höst och vår. Byxorna har avsmalnande byxben för att de inte ska vara i vägen för dina rörelser.