Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Löparskor for Dam

 
[314]
1 / 7
Sida:av 7

Löparskor för dam

Löpning är en effektiv och lättillgänglig träningsform. Du håller inte bara kroppen i form och förbättrar din kondition, du tillbringar också mer tid utomhus i friska luften och i naturligt ljus. När det gäller löparskor för dam vet adidas vikten av att hitta precis rätt sko, som gör att du kan springa längre och oftare.

Att välja de bästa löparskorna för dam

 • 1. Så här väljer du de bästa löparskorna för dig. Först av allt är det viktigt att tänka över vilken yta du ska springa på. Skillnaden mellan väg, löpbana och terräng avgör vilken typ av grepp och stötdämpning du behöver. Hur ofta du springer och vilken typ av löpning du sysslar med är också viktiga faktorer. Fråga dig själv: ska du förbereda dig inför ett maraton? Springa kortare lopp? Eller tar du en avslappnad löprunda någon gång i veckan?
 • 2. Härnäst rekommenderar vi att du gör en professionell utvärdering av dina fötter, för att se om du underpronerar, överpronerar eller har en neutral löpstil. Det kan vara viktigt att välja stabila löparskor eller löparskor för överpronering om du behöver det.
 • 3. Innan du springer i dina nya löparskor för dam är det viktigt att gå in dem under ett par dagar. Och när du provar dem ska du överväga att ta en halv storlek större, eftersom dina fötter expanderar när du sportar.
 • 4. Hur mycket du än älskar dina nya adidas löparskor – använd inte samma par för länge. De kommer att se nya ut ett bra tag, men vanliga löparskor ska bara användas för 400 till 600 km. Om du springer ofta, se till att du har flera par skor att variera mellan för att hålla skadorna borta.
 • Löpning längs väg

  Vägar och gator är löparens vanligaste tillflykt. De milsvida, jämna ytorna är ett perfekt och lätt underlag att springa på. Kollektionen med adidas löparskor för dam ger rätt stöd för att få ut det mesta av hårda och jämna ytor och har tillräckligt grepp för att hantera alla väder.

  Löpning på löpbana

  Det är nu det blir allvar. Löparskor för banlöpning är bara designade för en enda sak. Snabbhet. Med rätt fart kan vår kollektion med spikskor hjälpa dig sätta nya rekord samtidigt som skaderisken hålls borta. Den superlätta vikten på 200 g gör att du kan springa ditt allra snabbaste utan att tyngas ner.

  Terränglöpning

  Det finns inget bättre än att upptäcka det okända till fots, och det är precis vad vår kollektion med terränglöparskor för dam hjälper dig göra. Med terrängspecifika egenskaper, som extremt bra grepp, extra skydd och specialgjorda ovandelar kan du springa över ojämna, vassa och hala ytor, och till med genom små strömmar. Håll utkik efter modeller med GORE-TEX® för ett vattentätt och ventilerande foder.

  Löpning på löpband

  Ibland räcker löpbandet för den dagliga rundan. Kanske på grund av vädret, klockslaget eller bara för bekvämligheten. Oavsett hur långt du springer kan vår kollektion med löparskor för löpband ta dig hela vägen. Skorna är designade för att hjälpa dig nå längre med mindre slitage.