alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparskor för damer

 
[336]
Med löparskor som främjar ditt rörelsemönster och ger dig maximal komfort kan du lägga all fokus på träningen. Välj bland löparskor för damer för olika typer av underlag och löparträning.
1 / 7
Sida:av 7

Prestera på topp med snygga löparskor för damer

adidas har ett stort utbud av träningsskor anpassade specifikt efter olika träningsformer och sporter. I kollektionen av löparskor för damer hittar du springskor med teknologier som främjar stabila och flexibla steg. Vare sig du ägnar dig åt löpning på löparbana, löpband eller i terräng hittar du stabila löparskor skor som ger dig ordentligt med grepp på underlaget och energigivande steg. Välj bland klassiska adidas silhuetter och uppdaterad design. Bland annat hittar du adidas löparskor med de ikoniska 3-Stripes längs med skornas sidor i olika kontrasterande färger.

Full fokus framåt med bekväma skor

adidas löparskor har högteknologiska lösningar som gör att du kan optimera din träning och slå nya rekord. I kollektionen av löparskor för damer hittar du bland annat ovandelar i flexibla textilmaterial som låter fötterna andas så att du slipper distraheras av värme och svett. Textilovandelarna ger både flexibel passform så att skorna smidigt följer med i varje steg, samt en fixerande känsla så att du får stabila steg. Vinterlöparskor och löparskor för terräng kommer även i ovandelar som är vattentäta för att du ska hålla fötterna torra. Med Boost i mellansulorna får du en skön stötdämpande effekt som skyddar leder från stötar. Stötdämpningen ger dig även en fjädrande och energivande känsla så att du flyger fram under träningen.

Löparskor för alla eventualiteter

Välj löparskor som passar för just din typ av träning. För terräng och utomhus träning hittar du grövre sulor som har en greppande effekt på underlaget medan skor för inomhusträning har en tunnare och mer flexibel sula. I adidas kollektion hittar du även löparskor för herrar och löparskor för barn. Kombinera med adidas sportstrumpor för bästa passform i skorna.