alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Löparskor för damer

 
[578]
1 / 13

Förbättra träningen med ett par löparskor för damer från adidas

Oavsett väder sitter det aldrig fel med ett par sköna och stilrena löparskor. adidas har ett brett utbud av joggingskor för damer tillgängliga i en mängd spännande färgval och storlekar. Skorna kommer dessutom med banbrytande teknologi som Responsive Boost-dämpning och instickad monofilamentgarn, utmärkt för både sprintern såväl som långdistanslöparen.

Stryktåliga löparskor för damer i massvis av designval

Ett par ordentliga löparskor för kvinnor behöver vara stryktåliga, låta foten andas och samtidigt finnas i ett stort urval av färger och mönster som representerar din personliga stil. adidas har sedan länge utvecklat modeller som definierar den ultimata löparskon. I utbudet hittas exempelvis skor med instickad monofilamentgarn vilket ger foten en stödjande passform under löpsteget samtidigt som skon ventileras och på så vis låter foten andas. För terränglöpare finns robusta skor framtagna med Tailored Fibre Placement, vilket innebär extra insydd förstärkning utan att kompromissa med plaggets flexibilitetsförmåga. I utbudet hittar du även modeller med hög respektive låg vrist. Högre modeller omsluter foten och ger ökat skydd runt vristen medan den lägre modellen ger ökad rörelsefrihet.

Joggingskor för damer som håller måttet

Modellerna i adidas urval av löparskor för damer är givetvis framtagna för dig som löptränar, oavsett nivå. Många skor kommer dessutom med reflexdetaljer, perfekt för dig som tycker om att träna under tidiga morgnar eller sena kvällar. Du kan även nyttja skons många fördelar under uppfriskande naturvandringar eller i vardagen. Skor i adidas urval av damlöparskor är framtagna för den aktive och kommer i massvis med designval. Här finns mer basfärgade, neutrala skor i heltäckande svart, grå eller vit modell, till mer färgglada val i exempelvis Solar Orange eller Ultra Pop. Hos adidas hittar du enastående skor framtagna för en aktiv livsstil som håller måttet oavsett väder. Så varför inte utforska utbudet och investera i ett par snygga joggingskor för damer från adidas.