alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stövlar och skor för damer

 
[2167]

Stövlar och skor för damer som ger bekväma steg

Vi på adidas började tillverka skor redan 1949 och hela tiden har vi fokuserat på kvalitet. Våra skor för damer är fotriktiga, snygga och hållbara. Det spelar ingen roll om du behöver hitta riktigt bra löparskor eller bara vill ha ett par snygga sneakers att glida omkring i på stan, vi har båda. När det gäller skor för damer är det viktigt att det finns gott om plats för tårna för att undvika hallux valgus, samt att foten ska få ett ordentligt stöd. Därför har vi designat våra damskor så de sitter bra på foten så du kan använda dem varje dag utan att få ont i fötterna. Våra skor passar även bra att arbeta i om du har ett jobb där du står och går mycket, till exempel i butik. Olika modeller har olika egenskaper baserat på vad skorna främst ska användas till, så ett tips är att först tänka efter vad det är du ska göra med skorna och sedan välja ett par som är anpassade till aktiviteten.

Håll dig aktiv med adidas

Att gå och springa är oerhört viktigt för hälsan. Stillasittande leder till alla möjliga sjukdomar och gör oss slöa och trötta, men många av oss har inget annat val än att sitta stilla stora delar av dagen. Därför är det extra viktigt att man anstränger sig för att skapa möjlighet till rörelse i vardagen, och för att uppmuntra till detta har vi lagt stort fokus på våra skor för damer. Vår vision är att det ska vara lustfyllt att snöra på sig skorna varje dag, oavsett om man ska träna, jobba eller ta en skön promenad. För att du ska kunna matcha skorna med dina kläder erbjuder vi både enfärgade skor och mer färgglada för de dagarna du vill sticka ut lite extra.