alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfskor dam

 
[43]
Ta dig till banan med stil i bekväma golfskor för dam som ger bra grepp och stabilitet i varje sving. Det är dags att upptäcka de perfekta skorna för ditt spel.
Golf Vit Superstar GolfskorGolf Vit Superstar Golfskor

Superstar Golfskor

Golf

Golf Vit Samba GolfskorGolf Vit Samba Golfskor

Samba Golfskor

Golf

Golfskor dam – få bättre resultat på banan med bra skor

När du spelar golf är det av största vikt att ha ett par riktiga golfskor. adidas tillverkar naturligtvis golfskor och erbjuder damgolfskor i många olika modeller och utföranden. Vissa har dobbar, andra inte – oavsett vad så har de rejäla sulor som ger dig bra grepp på golfbanans alla underlag.

adidas golfskor för damer - funktionella skor som följer god golfetikett

Många nya golfspelare använder till en början vanliga träningsskor eller sneakers. Detta är inte optimalt då dessa skor inte alls är anpassade för de speciella utmaningar som golfspelande innebär. För att kunna spela på toppen av din förmåga och dessutom kunna utvecklas och förbättras så är det stöd du får av ett par bra damgolfskor A och O. Det är grunden för hela din stans, något som är otroligt viktigt i golf, och det som gör att du kan få till bra och rena slag som tar bollen dit du önskar. På golfbanor världen över råder också en viss klädkod som måste efterlevas av alla som vill spela golf. Riktiga golfskor för damer är en del av denna etikett.

Olika modeller för olika säsonger

Det finns många olika typer av golfskor och mest optimalt är det naturligtvis om du har olika golfskor för olika säsonger. Under sommarhalvåret lämpar det sig bäst med ett par lätta och något tunnare skor med god ventilering så fötterna hålls torra och svara. Dessa skor måste inte heller ha dobbar då banan, väderförhållandena och underlaget oftast är bättre under denna period. För höst, vår- och vintersäsong kan du med fördel ha ett par golfskor för damer av rejälare modell, eventuellt med dobbar, så du får bättre grepp på banan. Det är dessutom bra om de är av ett material som är vattenavvisande så du inte blir blöt om fötterna vid dåligt väder och blöta banor.

Teamet på adidas designar golfskor för dam med kvinnliga atleter i åtanke. Fotens form, komfort, stil och funktion är bara några av de viktiga komponenter som adidas tar hänsyn till när de designar spiklösa golfskor och golfskor med spikar för dam – skor som definitivt kommer höja din status på banan. Ett utmärkt grepp när du behöver det, uppbackat med stil när du vill imponera. Här finns alternativ både med och utan spikar, och de kan lätt förvandlas till dina populäraste skor eftersom de är så sköna, som ”golfträningsskor” för dam. Hitta stilen som passar dig och gör ett modestatement på banan.