alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

golf polo

 
[126]
Vill du öva svingen på golfbanan eller känna dig bekväm och snygg på kontoret? I adidas kollektion med pikétröjor, kortärmade tröjor och tröjor med krage finns garanterat något som passar.
Herr Golf Grön LS HTR POLOHerr Golf Grön LS HTR POLO

LS HTR POLO

Herr Golf

1 / 3
Sida:av 3

Polotröjor för golf

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Om golf är din sport har du ägnat mycket tid åt arbete och åt att utveckla dina färdigheter. Det har vi också gjort – för att skapa utrustning som inte kommer att göra dig besviken. Våra sportkläder ger maximal rörelsefrihet och de bästa förutsättningarna för en plats på prispallen. Polotröjor från adidas passar perfekt och utgör ett obligatoriskt lagerplagg. Alla polotröjor för golf från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – polotröjor för golf från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt du har när du tränar golf och vill lyfta prestationerna: polotröjor från adidas.

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att tillverka våra polotröjor. Värderar du hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både tar hand om planeten och om dig själv när du sportar.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med polotröjorskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger större framgångar på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som AEROKNIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som HEAT.RDY, CLIMAWARM och COLD.RDY. Du hittar polotröjor i kollektionerna Clima, adiPURE och adicross. Våra polotröjor finns i blått, orange, vitt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Visa din alldeles personliga stil med polotröjor för golf från adidas.