alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golf t-shirts

 
[155]
Skaffa garderobens stöttepelare när du vill sporta utan besvär. Golft-shirtsen finns i fina färger och med luftig och smal passform så de kan bäras var för sig eller under varmare kläder.
1 / 4
Sida:av 4

Golft-shirts med rätt attityd för alla vinnarskallar

 

De här golftröjorna har tagit fasta på den klassiska, grafiska designen med adidas tre streck, men om du går lite närmare kan du se att flera av dem har utformats som en golfklubba. Dessa roliga detaljer är verkligen en humörhöjare och ökar prestationen på golfbanan. Golftröjorna finns både i stretchig polyesterblandning och luftig bomull som låter huden andas. Du kan känna dig lätt och rörlig på golfbanan med en självklar och sportig look.

 

Golftröjor med kort och lång ärm

 

Våra populära golftröjor från adidas finns i snygga färger som blått, grönt och fräscht vitt. Golftröjorna för herr finns både med lång och kort ärm beroende på hur frusen du är, eller dagens väder. Det finns rundhalsade golftröjor för en mer ledig look och tröjor med en proper krage. Du kan också kombinera tröjorna med andra varma plagg och jackor, så de blir ett smart lager på lager som kan tas av och på. Vår modell i Primegreen-material i smal passform är speciellt bra för detta, och den håller kylan på avstånd.

 

Vädra dina plagg för att spara in på tvättmedlet

 

Plagg i polyester följer kroppens rörelser och absorberar fukt, men du behöver inte alltid tvätta dem efter varje runda. Det kan i stället vara en god idé att hänga ut dem på vädring för att få bort eventuellt lukt. På så sätt sparar du på vattenförbrukningen, elen och tvättmedlet. Golft-shirtarna i bomull får gärna tvättas med liknande färger och även ut och in så trycket inte slits eller färgar av sig. Släta ut dem direkt och vik plaggen så undviker du att de skrynklas. Ta chansen att utöka din golfgarderob med kaxiga t-shirts och tröjor från adidas.