alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

golf t-shirtss

 
[10]

T-shirts för golf

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits får du perfekt stil utan att du behöver förlora dynamiken. Är golf din sport? Nu kan du visa vad du går för. Våra sportplagg ger dig obehindrad rörelsefrihet tack vare material som följer kroppens rörelser, så att du kan nå din fulla potential oavsett vilken gren du tävlar i. I våra kollektioner har vi flera designer som är skapade specifikt för dina krav. Med T-shirts från adidas är du jämt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa T-shirts för golf kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – T-shirts för golf från adidas

Vi har utrustningen för din favoritsport så att du blir riktigt motiverad att presterar på topp när du tränar golf: .

Vi säljer T-shirts tillverkade av bomull och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns lenast mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med T-shirts från märken som Performance. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMAWARM, CLIMAHEAT och COLD.RDY. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Clima, RDY och adicross. Våra T-shirts är tillgängliga i blått, lila, vitt och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. T-shirts för golf från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att sätta nya mål varje dag.