alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Golfkjolar och golfklänningar

 
[7]

Klä dig rätt för golfbanan i golfkjolar och golfklänningar från adidas

På golfbanor världen över råder en speciell klädkod som du måste följa om du vill tillåtas tillträde till banan eller klubbhuset. adidas tillverkar golfkläder som är både snygga, funktionella och har den rätta stilen. För damer rekommenderar vi speciella golfkjolar och golfklänningar. Plaggen är tillverkade av en blandning av polyester och elastan, vilket ger ett stretchigt typ som låter dig svinga fritt. Materialet är fuktavledande och håller dig torr och bekväm och alla kjolar har inbyggda undershorts så plagget sitter ordentligt på plats och inte rör sig när du spelar. Plaggen har också många praktiska detaljer så som breda linningar för bra passform, dolda bollfickor och inbyggd UV-faktor.

Rätt kläder hjälper dig att spela bättre

Golf är ju en riktig materialsport och det gäller inte bara din klubbutrustning. Det är också viktigt för ditt spel att du har korrekt utrustning för dig själv. Riktiga golfkläder hjälper dig inte bara att efterleva golfens klädkoder, de kommer också att underlätta när du spelar. Kläderna är speciellt framtagna för att bäras av golfspelare och designen har därmed tagit med denna grupps speciella behov i beräkningen när plaggen designas. Golfkjolar och golfklänningar är inget undantag, de är det ultimata plagget under varma dagar på golfbanan. De har en kroppsnära passform men är samtidigt tillåtande i sin utformning så du inte hindras i dina rörelser när du spelar.

Skapa din egen golflook

Kombinera din golfklänning eller golfkjol med andra produkter från adidas för att skapa en komplett look. Även om din golfklädsel bör följa vissa generella riktlinjer finns det fortfarande utrymme att vara kreativ och skapa en personlig look. Addera en snygg topp, en överdragsjacka för kyligare väderlekar och ett par riktigt bra och bekväma golfskor så har du en outfit som är perfekt för 18-hålsrundan. Ett tips är också att investera i ett par ordentliga funktionsstrumpor, på golfbanan går du mycket och det är viktigt att dina fötter hålls torra.