alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfbyxor

 
[61]
Dam Golf Svart RAIN.RDY PantsDam Golf Svart RAIN.RDY Pants

RAIN.RDY Pants

Dam Golf

1 / 2
Sida:av 2

Svinga lugnt i golfbyxor från adidas

När du befinner dig på golfbanan krävs det att du följer en viss klädkod och har en viss stil. Detta gäller såklart även dina byxor som måste vara av ett visst snitt. adidas golfkollektion håller hög kvalité och är designad i enlighet med rådande golfetikett. Här hittar du golfbyxor för både damer och herrar i en mängd olika modeller och utföranden. Det finns helt enkelt en modell och stil för alla smaker. Byxorna finns i hel eller trekvartslängd och i figurnära eller något lösare modeller så att du kan välja den som passar dig bäst i det klimat du spelar golf i. Byxorna är tillverkade i olika blandmaterial bestående av polyester, elastan och nylon. Materialet är fuktavledande och vattentåligt - egenskaper som håller dig torr och varm under hela golfrundan. Naturligtvis finns byxorna i ett brett utbud av färger så att du kan välja de färger som passar med din övriga garderob och kan skapa din egen, alldeles unika stil för golfbanan.

Bekväma byxor som låter dig fokusera på spelet

I adidas golfbyxor kan du lägga hela ditt fokus på spelet och behöver inte bekymra dig om dina kläder eller hur de sitter. Du kan vara helt säker på att de gör det som de utlovar och inte kommer att orsaka några problem under din golfrunda. Istället kan du ägna dig helt åt spelet och på att förbättra din sving och ditt närspel. Oavsett vilken situation du befinner dig i, på tee, i bunkern eller på greenen, kan du lita på att dina golfbyxor kommer att sitta som en smäck och hjälpa dig att spela väl. Byxorna har en skön stretchig kvalitet som gör att de sitter skönt och inte begränsar dig i dina rörelser utan du har fritt spelrum så att säga.