Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Golfkläder

(212 Produkter)
1 / 5
Sida:av 5

Golfprodukter

Glöm alla klassiska rutor och veck. Dagens golfkläder handlar om ren design och överlägsen teknologi. Med adidas senaste golfkollektion för herr, dam och barn kommer din stil på banan se lika bra ut som ditt spel.

De senaste golfkläderna

Golf är en elegant sport. Klä dig med stil när du ger dig ut på banan. Smala passformer är inne, men det betyder inte att du måste offra din form. Med adidas senaste kollektion med golfkläder kan du visa upp din stil på greenen och samtidigt maxa ditt spel. Plagg med väderskydd hjälper dig spela i regn, hagel eller solsken – precis som Jason Day, Justin Rose och Sergio Garcia.

Golfkläder för herr

Den senaste kollektionen med golfkläder för herr mixar klassiska skärningar med modern teknologi. Tröjor, byxor, jackor, pikétröjor och shorts kommer nu i smalare form för att ge dig bättre spelutrymme. Utan tyg i vägen kan du fokusera bättre och spela ditt bästa. Färger och design har förenklats för en ultrasnygg look som är på samma nivå som världens bästa spelare. Kolla in den senaste kollektionen med adidas golfkläder för herr.

Golfkläder för dam

Den nya säsongens golfkläder för dam förenar de senaste stilarna och teknologierna för en oslagbar look på banan. Med slimmade modeller kan du spela ditt bästa utan att bli distraherad. Bekväma material har noggrant valts ut för att optimera din prestation oavsett väder. Handla online nu och uppdatera till adidas senaste golfkläder för dam.

Golfkläder för barn

Rusta de minsta rätt för att bli världens nästa golfettor. adidas senaste golfkollektion för barn använder den senaste teknologin och förstklassiga material för att ge dina barn en bra känsla för en av världens största sporter.

Golfteknologi

Spela din bästa golf någonsin med den senaste teknologin från adidas. Mixen av sköna material med vindtäta, vattentäta, isolerande och svalkande teknologier kommer hjälpa dig spela ditt bästa oftare.

Golfkläder med väderskydd

För spel under vintern och i kalla väder håller golfkläder med climawarm dina muskler varma medan din kropp får andas. Och när det biter till på riktigt hjälper climaproof och climastorm dig med ventilerande vattentätt och vindtätt skydd.

Under varma dagar hjälper climachill och climacool dig att övervinna hettan och spela ditt bästa. Med ultraventilerande och fuktabsorberande material och/eller svalkande punkter kan du spela längre medan du håller dig supersval och torr.