alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Golfkläder och golf outfits

 
[321]

Branschledande golfkläder från adidas kombinerar stil och funktion som ger ditt spel självförtroende. Hitta stabila favoritplagg bland våra golftröjor och golfbyxor, eller nya modeller som väntar på att upptäckas.

1 / 7
Sida:av 7

Bekväma och funktionella golfkläder och golf outfits från adidas

Riktiga golfkläder av de rätta modellerna är som de flesta vet ett måste på de flesta golfbanor världen över. Golfmode är relativt universellt så med golfkläder och golf outfits från adidas kan du vara säker på att passa in - var du än spelar. Kläderna kännetecknas av stilrena linjer med en klassisk golfskärning. Materialen är anpassade för aktiva människors livsstil och är därför bekväma samtidigt som de är funktionella. Kläderna tillverkas i många olika material, bland annat bomull, polyester, elastan och många fler. Naturligtvis finns plaggen i olika modeller och designer. Välj mellan allt ifrån klassiskt enfärgat till mer vågade mönster om du vill sticka ut lite från mängden.

Gläns på golfbanan med golfkläder och golf outfits från adidas

adidas tillverkar golfkläder och golf outfits för herrar, damer och barn. Kläderna kommer att hålla dig torr genom att transportera bort svett och fuktighet från kroppen samtidigt som många av dem, genom tygets sammansättning, får ett inbyggt UV-skydd. Detta är perfekt under långa och ansträngande dagar på golfbanan, där du rör dig mycket och är väldigt aktiv. Komforten som kläderna ger kommer hjälpa dig att koncentrera dig på ditt spel. Faktum är att golfkläderna även går att använda vid många andra tillfällen. Det är det fina med adidas kläder, de kan ha flera funktioner.

Så sköter du om dina golfkläder och golf outfits

För att få ut mesta möjliga av dina golfkläder från adidas och behålla deras fantastiska funktion bör du se till att sköta om dem på rätt sätt. Följ därför noggrant de skötselråd som medföljer dina golfkläder. Detta gäller främst hur de ska tvättas och torkas, i vilka temperaturer och med vilka medel, till exempel. Då kommer du få mycket glädje och nytta av kläderna under lång tid framöver i din golfkarriär.