alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Herrgolfbyxor

 
[27]

Testa herrgolfbyxor som blockerar vinden och håller vattendropparna borta. De ger dig en snygg silhuett eftersom byxbenen är avsmalnande och ofta har en dragsko. Välj bland en mängd olika modeller.

En sportig look med våra golfbyxor

 

Ett par snygga herrgolfbyxor är ett måste i garderoben och en viktig stöttepelare för att göra resten av golfoutfiten komplett. Med ett par bra byxor kan du röra dig smidigt på golfbanan samtidigt som du är klädd för att matcha väder och vind. adidas är ett klassiskt modemärke som tillverkar sportkläder för vinnare. De strävar efter att skapa klassiska designs med det där lilla extra, oavsett om det handlar om funktionella tyger eller snygga detaljer. Här finner du golfbyxor i beige, blått, brunt och svart, och många av dem har också avsmalnade byxben som gör att byxbenet är skyddat mot smuts på skorna.

 

Bekväma material och detaljer för ökad rörlighet

 

adidas golfbyxor för herr finns i en mängd olika modeller och färger. Till exempel finns det golfchinos som både är stiliga, luftiga och sköna för varmare dagar. Det finns inget snyggare än att matcha ett par beigea byxor till en pikétröja. Tack vare ett osynligt silikonband i midjan sitter överdelen dessutom ordentligt på plats när du sätter din perfekta sving. När regnovädret slår till är ett par bekväma, varma golfbyxor i poplin ett bra val eftersom de är vattenavvisande.

Tyger i hög kvalitet – det här kan du tänka på

 

Dina golfbyxor tar hand om dig när du är på golfbanan, men det finns också vissa saker du kan göra för att ta hand om dem. Till exempel är det viktigt att inte kemtvätta regnbyxorna och endast tvätta dem på låga temperaturer. Du bör också undvika att använda sköljmedel. Tänk på att dessa golfchinos från adidas helst ska tvättas med liknande färger. Det ska vara enkelt att vara välklädd på golfbanan.