alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Golfbyxor för herrar

 
[28]

Full sving med bekväma golfbyxor för herrar

Med adidas kollektion av golfkläder får du plagg som är specifikt anpassade för sporten och för att du ska kunna optimera ditt spel. Med industriledande teknologi kan du räkna med allra högsta kvalitet när det kommer till material och snitt, och med adidas golfbyxor för herrar får du plagg som kombinerar både funktion och stil. För att prestera på topp behöver du självförtroende, något du får både från träning och spel men även från din look och känsla på golfbanan. Med ett par sköna och stretchiga byxor som håller dig bekväm under hela spelet kan du lägga allt fokus på din prestation.

Funktionella herrgolfbyxor som låter dig optimera ditt spel

Att vara bekväm är alltid viktigt under din träning då distraktion från obekväma plagg eller plagg som behövs rättas till och justeras hindrar dig från att fokusera på ditt spel. adidas golfbyxor för herrar ger dig full komfort under hela spelet. Här hittar du bland annat byxor i stretchigt material som inte hindrar din sving, och med vattenavstötande material håller du dig torr och bekväm medan ventilerande funktioner gör att du slipper känna dig varm och svettig. Du hittar även byxor med SPF 50 för att skydda huden mot solens strålar. Golfbyxorna med slim fit för herrar är en perfekt modell för att undvika distraktion från material som är i vägen.  

Håll stilen på golfbanan med rätt byxor

Golf har alltid varit en stilren sport och med rätt plagg kommer du att känna dig som hemma på golfbanan. Välj mellan en mängd olika modeller för att komma i rätt form. Här finns både raka modeller och slimmad passform beroende på din smak. Glöm inte viktiga detaljer som bälten som håller byxorna på plats för att du ska slippa justera passformen under ditt spel.