alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
Gratis leveransalternativ och 100 dagars retur
Beställ online & hämta upp i butik

Golfkepsar

 
[11]

Golfkepsar som skyddar huvudet mot solen

Det bästa solskyddet är enligt experterna täckande kläder, och detta gäller inte minst huvudet. Även om man har hår som täcker skalpen behöver man skydda huvudet mot solen om man är ute länge i sommarvärmen och spelar golf. Våra golfkepsar ger minst SPF 50 i solskydd, så du kan vara ute utan att oroa dig för att få solsting. Dessutom skuggar skärmen så du ser vad du gör och inte får solen i ögonen. Men det är inte bara solen kepsarna skyddar emot. Vissa av våra golfkepsar är även vattenavstötande, vilket är perfekt om det plötsligt börjar regna när ni är ute. Med en bra golfkeps kan du koncentrera dig på golfen och sätta nya personliga rekord!

Hitta en golfkeps med rätt passform

Bland våra olika modeller av kepsar finns det olika sätt att hitta rätt passform. Dels finns det kepsar som har det klassiska plastspännet med olika hål så du kan ställa in storleken, dels finns det de som har en gummisnodd och dragsko baktill. Detta gör att du verkligen kan hitta exakt rätt inställning, och det finns även vissa modeller som du inte kan ändra storleken på om du föredrar det. Passar storleken du köper så är fördelen att det ser väldigt stilrent och snyggt ut att kepsen är hel baktill.

Så tar du hand om dina kepsar

När du väl har hittat den perfekta kepsen så vill du så klart ta hand om den så den håller länge. Undvik att tvätta kepsen i tvättmaskin, utan tvätta den kallt för hand. Kepsarna tål varken torktumling, kemtvätt eller strykjärn. Tänk på att låta kepsen ligga eller hänga någonstans där den kan torka efter att du har använt den, och om du lägger den i en väska se till att skärmen inte blir missformad.