alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Golfbyxor för damer

 
[14]

Golfbyxor för damer trotsar vädret

Att röra sig ute på golfbanan är svalkande och framförallt avkopplande, eller i alla fall tills nerverna kickar in och du vill svinga det där perfekta slaget. Vissa golfklubbar har klädetikett trots att kraven har kommit att bli allt lägre beroende på var du befinner dig. I princip bör du ha en tröja eller t-shirt med krage och ett par shorts, kjol eller damgolfbyxor som går nedanför knäna. Vi har samlat våra damgolfbyxor så du enkelt kan hitta ett par som hjälper dig att hålla dig varm under de kyligare dagarna ute på banan. Gör dig redo för det perfekta slaget och trotsa vädret, idag är det din golfdag!

Damgolfbyxor med smarta fickor

Idag är vädret sådär soligt och fint men imorgon när det är dags att bege dig till golfbanan så ändras det plötsligt och du funderar på om du bör boka om, gör inte det! Med ett par golfbyxor för damer kommer du lätt ta dig igenom från första utslagsplatsen till den 18:e greenen. Ta med dig bollmarkörer, scorekort och peggar och stoppa de i fickan så du har de nära till hands under spelets gång. Skaffa ett par damgolfbyxor med dragkedjor vid anklarna om solen plötsligt väljer att komma fram så du enkelt kan byta till svalare kläder utan att behöva avbryta spelet, eller behåll de på och utnyttja den inbygga UV-faktorn 50+. Det må regna och vara blåsigt men med vind- och vattenavvisande WIND.RDY känner dina ben inte av vädret i alla fall. Välj mellan åtsittande byxor i stretchigt material som ger obehindrade rörelser, eller en golfbyxa med en normal passform och med dragkedjegylf eller elastisk linning med dragsko. För ännu bättre passform kommer vissa av byxorna med bälteshällor så du enkelt kan använda ett skärp. Gå ut på banan och gör dig redo att sänka ditt handicap!