alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Golfkläder för dam

 
[181]
1 / 4
Sida:av 4

Golfkläder för damer från adidas gör golfandet roligare

Att spela golf kräver inte bara utrustning i form av klubbor, bollar och massor av andra små saker, du behöver också ha rätt kläder eftersom det råder strikta klädkoder på de flesta golfbanor. Dessa koder är däremot samma runt om i världen så med golfkläder för damer från adidas kan du utan problem spela var du än befinner dig. adidas golfkläder har ett enkelt och stilrent snitt och produceras i ett flertal färger och mönster. Materialen är framtagna för att transportera bort fukt från kroppen så du håller dig torr och skön när du spelar. Det finns även kläder som är speciellt tillverkade för att vara vattenavvisande eller ge UV-skydd – allt för att du som spelare skall skyddas och må bra när du spelar.

Rätt skor gör spelet lättare

A och O för golf, precis som för de flesta sporter, är naturligtvis att ha ett par bra skor. adidas golfskor är stilrena och finns i flera olika modeller och stilar. Välj själv om du föredrar en modern eller lite mer klassisk look. Skorna väger väldigt lite samtidigt som de är väl ventilerade för att hålla dina fötter svala under långa 18-hålsrundor. Sulorna är spiklösa men ger dig ändå ett gediget grepp och stöd så du får extra stabilitet när du svingar. Detta kommer ge dig en stor fördel gentemot spelare som bär vanliga gymnastikskor.

Skapa din egen unika golfstil med golfkläder för damer från adidas

Även om golfmodet är detsamma världen över vill du såklart inte se ut precis som alla andra. Välj därför golfkläder från adidas då detta ger dig möjligheten att göra din golfstil mer personlig. Kombinera olika plagg så som kjolar, shorts och långbyxor med toppar i klara färger eller roliga mönster, eller mer diskreta varianter om du så föredrar. Oavsett vad du väljer kommer du att vara redo för golfen i dina kläder från adidas!