alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

badkläder dam

 
[311]
1 / 7
Sida:av 7

Badkläder för damer

Vad inspirerar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett komplett utbud av mångsidiga outfits för damer ger inspiration till en ledig streetstil. När du tränar simning krävs viljestyrka för att nå målen. adidas plagg är tillverkade av material som håller dig bekväm och följer dina rörelser – så att du kan koncentrera dig på att prestera. adidas badkläder ger har en bekväm passform och maximal rörelsefrihet under vatten. Med dessa badkläder för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapa dina egna regler – badkläder för damer från adidas

Vi har utrustningen för din sport så att du får motivationen som krävs för att ge allt när du simning: .

Våra badkläder har tillverkats av bomull, nylon och läder. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med badkläderskollektioner som Originals, adidas by Stella McCartney och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Högt skattade klassiker och innovationer förenade under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångskiftande värld.

Med teknologier som INFINITEX och CLOUDFOAM är du rustad för alla situationer. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. Du hittar badkläder i kollektionerna adilette, Pharrell och Must Haves. Det är viktigt för oss att skydda planeten. Det är därför vi har utvecklat Parley. För den här kollektionen har vi bearbetat plast som samlats in på stränder och i kustområden. Parley kombinerar därmed miljöhänsyn med superfunktionell design. Vi erbjuder badkläder i beige, blått, grått och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som revolutionerar världen – adidas-produkter för damer. Som de sanna atleter vi är vet vi att det är detaljerna som är avgörande, oavsett om det är före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagsliv. 3-Stripes är alltid helt rätt: för bassäng, strand eller triathlon. Visa din alldeles egna stil med badkläder för damer från adidas.