alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

basketskor för dam

 
[119]
Postmove Mid Cloudfoam Super Lifestyle Basketball Mid Classic Shoes
Harden Stepback 3 Shoes
Hoops 3.0 Mid Classic Shoes
Postmove Mid Shoes
T-Mac 3 Restomod Shoes
Hoops 3.0 Mid Classic Shoes
Postmove SE Shoes
Harden Vol. 6 Shoes
Ownthegame Shoes
Postmove Shoes
Postmove Shoes
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Daily Waist Bag
Forum Bold Shoes
Forum Low Shoes
Triple Platforum Low Shoes
Forum Mid Shoes
Ownthegame Shoes
adidas Liten handduk
Forum Mid Shoes
Triple Platforum Low Shoes
Forum Bold Shoes
Forum Luxe Low Shoes
Dame 8 Shoes
Forum Low Shoes
Nizza RF Slip Shoes
Nizza RF Slip Shoes
Lightweight Metal Badge Baseball Cap
Forum Low Shoes
Rullväska Medium
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Essentials 3-Stripes Wallet
Forum Bold Shoes
Triple Platforum Low Shoes
Essentials Logo Wallet
Essentials 3-Stripes Gym Sack
Essentials Logo Backpack
Classic 3-Stripes Backpack
Donovan Mitchell x Ninja Hoodie
Hoop York City Knit Shorts
Hoop York City Crewneck Sweatshirt
Harden Vol. 6 Shoes
Pro N3XT 2021 Shoes
1 / 3
Sida:av 3

Basketskor för damer

adidas skokollektion för damer har skapats med en perfekt kombination av komfort, stil och funktion. adidas skor tar din look till en helt ny nivå. Inget avstånd är för stort, ingen motståndare för stark. När du spelar basketboll ger skor från adidas bästa möjliga stöd i varje rörelse när du och ditt lag spelar för att vinna. Dina basketskor jobbar hårt och hjälper dig att göra ett statement. Teknologin och materialen som tagits fram av adidas är skapade för att ge fötterna ett långvarigt och välgörande stöd. Med dessa basketskor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Skapade för kreatörer – basketskor för damer från adidas

Med vår sportutrustning är du förberedd på att ge allt när du tränar basketboll och vill lyfta prestationerna: basketskor från adidas.

Bomull, naturgummi och nylon är tre av de material vi använder för att producera våra basketskor. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas bra på kvällen. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics eller Performance – med adidas-basketskor drar du inte bara blickarna till dig på nästa träningspass utan också på vägen dit. Performance är framtagen för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Med teknologier såsom LIGHTSTRIKE, FORMOTION och TRAXION är du rustad för alla lägen. D Rose, Classics och VRCT är våra mest välkända kollektioner med basketskor. Vi vill ha plastfria hav och gör funktionella sportprodukter av plastavfall. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden som råmaterial. Våra basketskor finns i gult, grått, rött och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppgradera din alldeles egna, autentiska look. 3-Stripes är alltid rätt: för bassäng, maratonlopp eller tävling. Basketskor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är beredd att slå ditt personbästa varje dag.