alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketskor för Dam

 
[187]
1 / 4
Sida:av 4

Basketskor för damer

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion för damer. Med adidas skor för damer är du alltid först med de senaste trenderna. Skor från adidas ger stöd i alla riktningar. Spring snabbare, hoppa högre och sikta alltid på seger när du tävlar i basketboll. Hitta den perfekta passformen. Med basketskor från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Med dessa basketskor för damer kommer du att vara rätt utrustad.

Märket med de tre ränderna – basketskor för damer från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när basketboll: .

Läder, mockaläder och syntetläder är tre av de material vi använder för att tillverka våra basketskor.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med basketskor från märken som Performance. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Med teknologier som LIGHTSTRIKE och CLOUDFOAM är du rustad för alla lägen. Responsiv stötdämpning tack vare mellansulan med BOOST som återger energin som du har använt. Vi har utvecklat den flexibla och lätta mellansulan med BOUNCE som ger dig kraft steg efter steg steg och håller dig fulltankad med energi. Extremt innovativ teknologi och nyskapande stilar – skor från adidas håller fanan högt på alla sätt! Våra kollektioner med basketskor inkluderar Hoops, Duramo och Essentials. Det finns basketskor i svart, blått, lila och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna eller skapa dina egna? Med våra produkter för damer kan du höja ribban och ha kul. Våra outfits för kvinnor har skräddarsytts med kvinnors specifika behov i åtanke. Uppdatera din alldeles egna, autentiska look. Basketskor för damer från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är villig att sätta nya mål varje dag.