alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basket T-shirts

 
[24]
Oavsett om du letar efter en överdel att spela basket i som täcker lite mer än ett linne eller bara vill fylla på vardagsgarderoben med en maxad stil hittar du här basket-t-shirts som levererar.

Komplettera din träningsgarderob med funktionella basket-t-shirts

Även om ett basketlinne är det mest klassiska valet när du ska ge dig ut på planen så kan det vara bra att ha ett par basket-t-shirts att välja på också. Du kanske helt enkelt tycker att det är snyggare med en t-shirt jämfört med ett linne, eller så är det lite småkyligt i idrottshallen och du vill ha något som täcker lite mer utan att du blir för varm. Oavsett vad så hittar du här basket-t-shirts i ventilerande material med lite stretch. De följer kroppen i alla snabba vändningar, dribblingar och skott. Den lediga passformen gör att du kan röra dig fritt och tillåter samtidigt luft att fritt cirkulera mellan kroppen och tröjan.

Maxa din look med t-shirts med baskettryck

Visa världen din passion för basketen även utanför planen. Förutom t-shirtar till träning och match har vi även skapat en kollektion av t-shirts med baskettryck där designen är inspirerad av dina favoritspelare. T-shirtarna har en neutral bas med spännande grafik som passar perfekt att kombinera med ett par jeans eller sweatpants. Unna dig själv några olika basket-t-shirts och gör det lättare att välja kläder på morgonen.

Sköt om dina t-shirts och få dem att hålla länge

En enkel sak du kan göra för att få dina t-shirts att hålla sig fina längre är att sänka temperaturen på vattnet när du tvättar. De flesta av våra träningskläder mår bäst av att tvättas på max 40 grader. Kontrollera vilka tvättråd som gäller för just din produkt. Låt helst plaggen lufttorka, och om de tål torktumlare bör även den hålla en låg temperatur. Tänk på att vända dina t-shirts ut och in när du stryker dem om de har tryck på sig.