alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Basket T-shirts

 
[10]

T-shirts för basketboll

Vad driver dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort utbud av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. I basketboll bygger allt på samarbete. adidas plagg är tillverkade av material som följer kroppens rörelser och är tillräckligt stretchiga för att ge dig maximal rörelsefrihet. De är där för dig när du är där för ditt lag. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Iklädd T-shirts från adidas är du alltid bekvämt och snyggt klädd. Med dessa T-shirts för basketboll kommer du att vara redo.

Skapade för kreatörer – T-shirts för basketboll från adidas

Vi säljer T-shirts som består av bomull, polyester och återvunnen polyester. De som är aktiva under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt när dagen är över. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så mycket i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med t-shirtkollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skapar sina egna regler. Superfunktionell teknologi som CLIMALITE, HEAT.RDY och CLIMACHILL utgör grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med T-shirts inkluderar Parley, Graphics och Lillard. Med Parley får plasten nytt liv och här kombineras omsorg om vår miljö med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen. Våra T-shirts är tillgängliga i svart, rosa, rött och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn, damer och herrar. Framtiden börjar idag. Skaffa våra T-shirts för basketboll från adidas – nu är stunden inne.