alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Basketkläder

 
[94]
1 / 2
Sida:av 2

adidas basketkläder

adidas basketkläder är både en klassisk look och en nödvändighet för träning och match. Basketstilen är en klassisk och tidlös look som fungerar lika bra på planen som i vardagen. Matcha dina adidas basketskor med plagg som låter dig röra dig snabbt på planen och samtidigt håller dig torr och sval under matchen. Med högteknologiska material får du chansen att prestera ditt allra bästa i adidas basketkläder. adidas har samarbetat med flera basketstjärnor som har fått sätta sina egna loggor på plaggen. Du hittar bland annat plagg inspirerade av Donovan Mitchell, James Harden och Damian Lillard.

Högteknologiska material för optimal prestation

Hitta adidas basketkläder i högteknologiska material som låter dig prestera så bra som möjligt under matchen. Här hittar du bland annat plagg i Climacool som är ett snabbtorkande och fuktavledande material. Detta gör plagg i materialet perfekta både för intensiv träning och för varma dagar. Kombinationen av öppna meshinfällningar och ventilationskanaler gör att värme och svett leds ut ur plagget och du håller dig både sval och torr. Bland adidas basketkläder hittar du även plagg i materialet Climalite som är ett syntetiskt lättviktsmaterial. Materialet är både fuktavledande och snabbtorkande och håller svett borta från kroppen med sina olika lager i syntet och bomull.

Tidlös design på dina basketplagg

Med adidas basketkläder får du en klassiskt sportig look. Bland annat hittar du shorts och tröjor med de karakteristiska 3-Stripes längs med sidorna. Du hittar även mer moderna tolkningar av den klassiska stilen med förstorade adidas originalloggor på basket t-shirts och basketlinnen. Om du vill ha en look som är helt inspirerad av sporten kan du leta bland adidas kollektioner i samarbete med några av vår tids största basketstjärnor. Klä dig bland annat i Donovan Mitchell, James Harden och Damian Lillards design för att visa din lojalitet till sporten och spelarna.