alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketkläder

 
[158]
När du spelar basket går det fort, och du blir snabbt varm. Då passar våra basketkläder perfekt. Den ventilerande designen och luftiga materialet håller dig torr och sval så du kan fokusera på bollen.
1 / 4
Sida:av 4

Upptäck basketkläder designade för att maxa ditt spel

Våra basketkläder är särskilt skapade för att ge dig det du behöver på planen. Designen är luftig, och här hittar du både sköna shorts och linnen med extra stora ärmhål som låter luften cirkulera fritt. Shortsen har en bred linning med resår så att de sitter bra i midjan när du rör dig. Snabbtorkande material leder även bort fukt så du inte känner dig alltför svettig. Många av plaggen är vändbara, vilket gör att du får två looks i ett plagg. Perfekt när du spelar med kompisarna och vill visa vilket lag du tillhör just den här matchen.

Ge din vardagslook en sportig touch med basketplagg

Även om våra basketkläder är skapade för att hjälpa dig prestera på planen så är de väldigt populära att använda till vardags också. Varva dina favoritkläder med basketplagg som varma huvtröjor och bekväma shorts. Glöm inte att komplettera din outfit med ett par sneakers i klassisk basketstil med hög hälkappa, så är du alltid redo för en spontanmatch. Våra basketkläder finns tillgängliga i många olika färger så du antingen kan matcha ditt lags färger eller anpassa din outfit efter hur du känner dig just idag.

Så tvättar och vårdar du dina träningskläder

Det är väldigt enkelt att vårda dina träningskläder. Tvätta dem på låg temperatur så håller de sig fina längre, och undvik sköljmedel som sliter på fibrerna i onödan. Häng kläderna på tork eller torktumla på låg värme om det står på tvättråden att plagget tål torktumlare. Var noga med att inte låta träningskläderna ligga kvar fuktiga i väskan, utan se till att de får torka direkt efter träningen alternativt tvätta dem direkt.