alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketlinnen och Jerseys

 
[10]
Med adidas basketlinnen kan du känna dig redo varje gång du går in på planen. Här hittar du en viktig del av din utrustning tillverkat i fuktavledande material och med ett kontrollerat luftflöde.

Gör dig redo att vinna matchen med adidas basketlinnen

Vill du kunna ge järnet under både basketmatcherna och träningen? Då är det viktigt med rätt utrustning, som låter dig röra dig fritt, sitter bekvämt och inte tar bort fokus från det som är viktigast – vad som händer på planen. En viktig del av denna utrustning är adidas basketlinnen och jerseys, designade för att hjälpa både amatörer och professionella spelare. Med funktioner som sköna och fuktabsorberande material och invändiga dragskor i mesh som hjälper till att kontrollera luftflödet får du maximal komfort medan du dribblar fram på banan.

Få full fart på basketplanen i snygga och bekväma jerseys

Det är ett tufft jobb att vara en aktiv del i ett basketlag, vare sig du spelar offensivt eller defensivt. Det är inte ovanligt att svetten lackar, vilket kan göra det jobbigt att springa och hindra att man kan utnyttja sin rörelse fullt ut när tröjan klibbar fast på kroppen. Därför har vi på adidas tagit fram basketlinnen och jerseys i material som absorberar fukt och har bra luftflöden som lindrar effekter av det här slaget. Att de är snygga och kommer i många varierande färger och tryck skadar ju inte heller.

Hårt spel, varsam skötsel

Efter en hård match eller träningspass måste du såklart tvätta ditt basketlinne eller jersey från adidas. Följer du tvättanvisningarna noga och tvättar och torktumlar på låg värme så har du ett plagg som du kan använda i många år. Välj gärna en figurnära storlek som sitter lagom tight på kroppen. Träningskläderna kan naturligtvis användas vid annan träning också, men de är speciellt utformade för just basketplanen, så det är där de gör sig som bäst.